Fáska Gábor saját vállalkozásában folytatja

Forrás: turizmus.com

 2022. július 07. 13:41

Fáska Gábor 13 év után átadja az Opera Garden Hotel & Apartments vezetését a több éve mellette dolgozó kollégáinak, és a jövőben saját vállalkozására, a Solvatory Kft. feladataira koncentrál.

A szakember 2009-ben kezdte meg szállodaigazgatói munkáját az akkor még építés alatt álló Opera Garden Hotel & Apartments butikhotelben, amely vendégelégedettségben, foglaltságban és bevételben mindig a piac legjobb szállodáival versenyzett. 2012-ig a Tripadvisor top 3, majd 2019-ig top 10 magyarországi szállodája között szerepelt.

Fáska Gábor

Fotó: Opera Garden Hotel & Apartments

Fáska Gábor 2012-ben elnyerte az „Év ifjú szállodása" címet, azóta szakmai sikereinek elismeréseként különböző pozíciókat lát el a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségében. 2012 óta vezeti az MSZÉSZ Butikhotel szekcióját, emellett 2014 és 2020 között a budapesti régióvezető-helyettesi pozíciót is betöltötte. Fontos számára a jövő szállodásainak képzése, több egyetemen is oktat óraadóként, illetve előadóként.

Sokéves revenue manageri és szállodaigazgatói tapasztalata, valamint a Covid-járvány hatására kialakult szállodaipari helyzet miatt elérkezettnek találta az időt arra, hogy teljes egészében a bevétel managementre és online értékesítésre koncentráljon, valamint butik- és egyéb kategóriájú hotelek üzemeltetését támogassa – indokolta a váltást lapunknak.

A Solvatory Kft. portfóliójában jelenleg már több mint 20 szálláshely található, Magyarországon kívül a környező országokban is jelen van.

Az Opera Garden Hotel & Apartments vezetésének átadás-átvétele júliusban zajlik, az új vezetőséget hamarosan bemutatjuk a Turizmus.com-on.

Fáska Gábor elérhetősége: g.faska@solvatory.hu