Fiatalos csapat az a&o Budapest élén

Szerző: Pintér Tünde

Forrás: turizmus.com

 2020. november 07. 14:00

A szeptemberi határzár előtt néhány nappal megnyílt szálloda csapatát fiatal, elhivatott szakemberek vezetik.

A szálloda igazgatója, a romániai születésű Bota Andrei egyetemi szintű marketing és PR diplomával rendelkezik. Pályája elején főként a kereskedelemben, a Primark részletvezetőjeként, majd a Dressmann üzletvezetőjeként dolgozott, később a Heineman duty free üzletek vezetője volt a bécsi repülétőren.

Bota Andrei

Fotó: a&o Budapest

A Hemanal tett féléves kitérő után került kapcsolatba az a&o hostellánccal: 2019 júniusában jelentkezett Lipcsében levezényelt menedzsment-tréning programjukra, ezt követően a lánc keretein belül több helyszínen, több pozícióban dolgozott.

A gyakorlati tudás megszerzése után elsőként a nürnbergi szállodaigazgatót helyettesítette hat hónapig, majd Münchenben egy „pilot projekt" keretében kvázi conciergeként tevékenykedett, a vendégekkel való kapcsolattartás volt a legfontosabb feladata.

Júniustól a lánc grazi egységének igazgatását végezte ideiglenesen, ezt követően jött Budapestre, ahol rá bízták az augusztus végén megnyílt egység vezetését. A román anyanyelvű szakember angolul, németül, magyarul beszél.

A ház sales managere, Köves Daniella 1,5 éve dolgozik a cég kötelékében. A fiatal szakember a 10 fős, nemzetközi sales csapatban végzett munkát nagyon izgalmasnak találja: a pandémia előtt rendszeres külföldi egyeztetések elmaradása ellenére  a központ továbbra is önálló munkavégzésre bátorítja a kollégákat, flexibilis és nyitott a jó ötletekre.

Köves Daniella

Fotó: a&o Budapest

„A vezetés tudatosan épít a huszonéves fiatalok energikusságára és kreativitására, hagy minket kibontakozni" – nyilatkozta lapunknak a turizmus-vendéglátás szakon végzett, angolul és németül anyanyelvi szinten beszélő szakember, aki a szakmai gyakorlatát egy bécsi, négycsillagos szálloda recepcióján töltötte, majd egy kisebb, marketing területen tett kitérő után tért vissza a turizmusba, hogy tudását és nyelvtudását a szállodai szektorban, nemzetközi csapatban dolgozva kamatoztassa.