Fináczy Dóra az IAB Hungary ügyvezetője

Forrás: turizmus.com

 2019. október 16. 14:12

A szakember a Travelo.hu működését támogató tanácsadói feladatokat – az IAB Hungary vezetése mellett – továbbra is ellátja.

Fináczy Dóra

Fotó: turizmus.com

Fináczy Dórát a kiadókat, hirdetőket, technológiai és kutatócégeket, valamint további, az online hirdetési piacon tevékenykedő cégeket összefogó, több mint száz taggal rendelkező IAB Hungary ügyvezetőjévé nevezték ki.

Az mmonline felidézi, hogy a  szakember 15 éves online szakmai pályafutását project managerként kezdte, majd 2007-től az akkori Sanoma Budapest Zrt.-nél a Startlap hirdetési vezetője volt, és az egyes médiaügynökségekkel ápolt kapcsolatokért felelt.

Később az Index.hu kiadójához igazolt át, ahol négy év értékesítési munkára alapozva felépítette a cégcsoport utazási portfólióját, elindította a Travelo.hu-t.

2015-től az FHB Bank marketing főosztályát vezette. 2017-től online stratégiai és üzletfejlesztési szakértőként dolgozott, ennek keretében ellátta a Travelo.hu működését támogató tanácsadói feladatokat, melyeket – az IAB Hungary vezetése mellett – ezentúl is ellát.

Kapcsolódó cikkek

Megújult a Travelo

2017. december 13.

Utazási trendek 2018-ra

2017. november 22.