Gerzanics Nikolettát Váczi Zsuzsa váltja a Budapest Airportnál

Forrás: turizmus.com

 2020. április 09. 15:13

Több mint 12 év után távozik a Budapest Airporttól Gerzanics Nikoletta légitársasági és turisztikai marketing manager. Feladatait Váczi Zsuzsa veszi át.

Gerzanics Nikoletta

 

Április 14-től Váczi Zsuzsa tölti be a Budapest Airport légitársasági és turisztikai marketing manageri pozícióját, miután Gerzanics Nikoletta a hónap közepétől a Budapest Convention Bureau (BCB) marketingvezetőjeként folytatja pályafutását.

Nikoletta az elmúlt 12 évben számos konferencia, rendezvény, kiállítás és roadshow szervezésében, valamint különböző kampányok tervezésében vett részt, többek között a SkyCourt megnyitó ünnepségének szervezésében és a repülőtéri hotel fejlesztésének előkészítésében is közreműködött. Óriási elismerésnek tartja, hogy tavaly a BUD elnyerte a világ legjobb légitársasági marketing díját.

A Budapest Convention Bureau-nál rá váró új kihívásokról hamarosan egy külön cikkel jelentkezünk majd, Nikoletta ottani feladata a március 1-je óta működő szervezet új marketingstratégiának kidolgozása lesz.

Váczi Zsuzsa

 

Feladatait a repülőteret üzemeltető cégnél Váczi Zsuzsa veszi át, aki 2019 novemberétől dolgozik a Budapest Airportnál mint légitársasági marketing manager, ez a pozíciója bővül ki a mostani váltás nyomán a turisztikával.

A szakember a légitársaságokat támogató marketingtevékenységért és a légitársasági kapcsolattartásért felel, emellett április közepétől az utazási irodákkal, hotelekkel, turisztikai szervezetekkel való kapcsolattartással bővül a feladatköre. A Budapest Airport előtt öt évet töltött az egyik nagy telekommunikációs cégnél marketing területen.

Elérhetőségei: zsuzsa.vaczi@bud.hu telefonszám: +36706221736