Glázer Tamás 2017 TOP 50-esei között

Forrás: turizmus.com

 2018. február 12. 13:45

A Millenáris Park ügyvezető igazgatója vallja: a minőségi munka alapja nem csak a tudás, jó kompromisszumteremtő képesség is szükséges hozzá. A tavalyi év egyik fő eredményének tartja, hogy a Millenáris Park, a főváros egyik legnagyobb rendezvényhelyszíne „láthatóbbá” vált.

Glázer Tamás

Fotó: Grósz Balázs

Dinamikus, alkotó szellemű, de alázatos szakembert ismerhetünk meg Glázer Tamás személyében. Hét hónap után – a resorttá bővült bükfürdői Hotel Caramell fejlesztésének befejeztével – búcsút mondott a létesítmény igazgatói posztjának: új kihívás, egy még nagyobb szabású fejlesztés teendői várták.

A Millenáris Nonprofit Kft. igazgatójaként 2017. február elején állt annak a többlépcsős felújításnak az élére, amely a Millenáris minőségi ugrását és új funkciók megjelenését is eredményezi mind kulturális, mind tudományos, mind turisztikai értelemben.

 

A Millenáris megtartja multifunkcionális rendezvényhelyszín jellegét, de a Nemzeti Táncszínház új otthonául is szolgál, továbbá itt kap helyet a Startup Campus Budapest is.

Mint mondja, egyértelmű elvárás volt a 16 éve működő rendezvényközpont megújítása és a látogatószám emelése. Ez utóbbi látványos módon teljesült: 2017-ben a korábbi évekhez képest 20 százalékkal több rendezvényt tartottak, a látogatók száma pedig majdnem kétszeresére, másfél millióra nőtt. Az állandó kiállításokon, fesztiválokon és megszokott rendezvényeken túl (Láthatatlan Kiállítás, Nemzetközi Könyvfesztivál, Gourmet Fesztivál, Art Market Budapest) újakra is sor került, a sokszínű kínálat pedig jótékonyan hatott a bevétel alakulására.

Megújult az arculat, a honlap és a logó, és elkezdődött a proaktív értékesítés, a célzott kommunikáció. „Fel kellett hívni a lehetséges partnerek figyelmét arra, hogy bár a Millenáris hatalmas, indusztriális csarnokokkal bír, kiváló kisebb rendezvények lebonyolítására is” – hangsúlyozza az igazgató.

Az átfogó megújítás első üteme decemberben fejeződött be: új ruhába öltözött a park, a dús gyepszőnyeg, a gyönyörű fák és a kerti bútorok hívogató összképet nyújtanak. Az épületekben szakaszosan zajlik a fenntartható, korszerű, gazdaságos működés feltételeinek kialakítása, és elkészült egy innovációs vállalkozói és multifunkcionális központ, a Millenáris Startup Campus Budapest koncepciója is.

 

 

A teljes cikket Az év 50 legbefolyásosabb személye a magyar turizmusban című kiadványban olvashatja.


A kiadványt ITT rendelheti meg >>

Glázer Tamásról a nevére kattintva, az Arcok rovatunkban tudhat meg többet.

Kapcsolódó cikkek