Győrfi Dániel a Szallas.hu új IT-vezetője

Forrás: turizmus.com

 2021. október 20. 12:24

Győrfi Dániel személyében új technológiai vezetőt igazolt a Szallas.hu.

Lokális és regionális IT- és fejlesztői csapatának irányításával bízta meg a Szallas Group Győrfi Dánielt, aki a Wizz Air „fedélzetéről” landolt a cégcsoport IT- és fejlesztői csapatának élén.

A szakember fő feladatai közé tartozik a nagyvállalattá gyarapodott Szallas Group technológiai, IT-folyamatbeli és szervezeti fejlesztése és egységesítése.

Győrfi Dániel

Fotó: Szallas.hu

A technológiai vezető (CTO) pozíciót újonnan hozta létre a Szallas Group. A cégcsoport Szigetvári József, a Szallas Group vezérigazgatójának tájékoztatása szerint a következő években egységes platformokra áll át, az új vezető egyik fő feladata ennek előkészítése és megvalósítása lesz.

Győrfi Dániel a Wizz Airnél töltött el 14 évet, ahol fejlesztőként kezdte pályafutását. Később a foglalási rendszerért felelős menedzserré vált, majd a digitális értékesítési csatornák fejlesztésért felelős IT-vezetőként építette tovább karrierjét. Vezetése alatt nőtt a website fejlesztési csapata agilis alapokon működő, értékorientált fejlesztő szervezetté. Menedzserként olyan projekteket vezetett, mint az online utasfelvétel, mobil alkalmazások bevezetése és a foglalási rendszer többszöri verzióváltása. IT-vezetőként a cég digitális stratégiáján, a fejlesztői szervezet transzformációján és portfóliómenedzsment-folyamatán dolgozott.