Halmos Frank az Ensana gyógyszállodalánc új vezérigazgatója

Forrás: turizmus.com

 2022. november 07. 16:49

Az Európa-szerte 27 gyógyszállodát üzemeltető Ensana élére a magyar származású Halmos Frankot nevezték ki új vezérigazgatónak, aki előléptetéséig a szállodalánc üzemeltetési igazgatói pozícióját töltötte be.

Mark Hennebry, az Ensana elnöke elmondta, hogy nagyra értékelik Frank azon törekvéseit, amelyeket az Ensana márka népszerűsítésének érdekében tesz, miközben minden régióban előremutató ötletekkel támogatja a mindennapi sikeres működtetést, valamint segíti a szállodai szakemberek folyamatos képzését.

Halmos Frank

Fotó: Ensana

Halmos Frank 2018-ban azzal a céllal csatlakozott az Ensanához, hogy hatékonyan irányítsa a cégcsoport szállodáinak üzemeltetési feladatait. Új pozíciójában, a szállodacsoport vezérigazgatójaként a 2019-ben bevezetett Ensana márka további fejlesztéséért lesz felelős, amiről így vall:

„Az elmúlt két év kihívásokkal teli időszaka után új feladatokra fordíthatom a figyelmem, célom az Ensana brand további népszerűsítése, valamint új, innovatív lehetőségek felkutatása. Küldetésünk, hogy a helyi természeti erőforrások gyógyító erejét orvosi szaktudással ötvözve minden embert segítsünk az egészségtudatos életmód felé vezető úton. Ezt a koncepciót a meglévő öt ország mellett újabb, elsősorban európai desztinációkra is szeretnénk kiterjeszteni. Bízunk benne, hogy munkánk gyümölcseként az elkövetkező néhány évben számos új Ensana szállodában fogadhatunk elégedett vendégeket" - fogalmazott.Az Ensana eddig is nagy hangsúlyt fektetett holisztikus és sokrétű egészségügyi koncepciójára, amely nemcsak a vendégek fizikai állapotára és tüneteire összpontosít, hanem a mentális egészségre, az egészséges táplálkozásra és a preventív, egészségmegőrző szemléletmódra is. Ezt az irányvonalat a jövőben is szeretnék tovább vinni, sőt további lehetőségekkel bővíteni. Az Ensana – a demográfiai változások miatt – az elkövetkező években növekvő igényt prognosztizál a prevenció, az egészséges életmód, az azt támogató tanácsadás, valamint a természetes gyógymódok iránt.

„A továbbiakban is a kutatási programokra összpontosítunk, amelyekbe hazai és nemzetközi egészségügyi szakembereket, intézményeket vonunk be, hogy bizonyíthassuk kezeléseink eredményességét és hosszú távú, jótékony hatását" – tette hozzá Halmos Frank.