Happ Éva a Pannonhalmi Főapátság turisztikai vezetője

Forrás: turizmus.com

 2022. szeptember 12. 16:24

Szeptember 1-jétől a Pannonhalmi Főapátság turisztikai vezetői feladatait látja el Happ Éva. A szakember korábban — a Széchenyi István Egyetem turizmus tanszékének vezetőjeként — már részt vett Győr-Pannonhalma turisztikai térség desztinációfejlesztési stratégiájának kialakításában.

Happ Éva

Fotó: Pannonhalmi Főapátság

A turisztikai vezető feladatai közé tartozik a Pannonhalmi Főapátság turisztikai termékeinek megismertetése a belföldi és a külföldi piacon, illetve az apátsági szolgáltatásokhoz kapcsolódó élmények népszerűsítése, komplex turisztikai termékként történő értékesítése.

Az "Egy Pannonhalma" koncepció keretein belül kialakított élménycsomagok a főapátság látogatásán kívül tartalmaznak gasztronómiai, vallási, kulturális és borturizmushoz kapcsolódó szolgáltatásokat is, ezek koordinálását is Happ Éva végzi majd. A turisztikai vezető a fenntarthatósági és családbarát szempontokat is hangsúlyosan figyelembe véve szeretné kialakítani a Pannonhalmi Főapátság turizmusstratégiáját.

A szakember korábban a Széchenyi István Egyetem turizmus tanszékének vezetőjeként már részt vett a Győr–Pannonhalma turisztikai térség desztinációfejlesztési stratégiájának kialakításában, így nem ismeretlen számára a terület.

Céljai közé tartozik, hogy az apátságon belül a turisztikai ágazat minden kapcsolódó szolgáltatási területtel együttműködve érjen el minél jobb eredményeket a jövőben és mind a külföldi, mind a belföldi turisták megismerjék az általuk nyújtott élményeket, szolgáltatásokat. Ehhez eddigi szakmai tapasztalataival, ismereteivel járul majd hozzá, amelyeket a Széchenyi István Egyetemen a Turizmus tanszék vezetőjeként és a Gazdaságtudományi Kar nemzetközi ügyekért felelős dékánhelyetteseként szerzett.

Elérhetőségei:
E-mail: happ.eva@osb.hu
Telefon: +36 30 243 3786