Petar Loncart nevezték ki Head of Culinarynak az Everguestnél

Forrás: turizmus.com

 2020. december 21. 13:19

Az újvidéki egyetem turizmus és szálloda mesterszakán diplomázott Petar Loncart nevezték ki Head of Culinarynak az Everguestnél.

Petar Loncar az egyetem F&B menedzsment szakának végzőseként 2007-ben kezdte meg pályafutását az ikonikus és luxus színvonalú Dorchester Hotelben Londonban.

Az évek során Petar számos különböző F&B területen dolgozott, aminek köszönhetően 2016-ban kinevezték F&B igazgatónak. 10 év munka után 2018-ban átigazolt a The Arts Club privát klubhoz Londonba director of operations feladatkörben. 2020 elején a Kempinski Budapest F&B directoraként kezdte meg magyarországi tevékenységét – tájékoztatta lapunkat az Everguest.

Petar Loncar

Fotó: Everguest

A szakember izgalmas kihívásként tekint az Everguestnél betöltött Head of Food Culinary Services pozíciójára, lelkesedéssel, illetve új ötletekkel teli vág neki az a feladatainak.

Az Everguest ismertetése szerint a Culinary szolgáltatások bevételnövelést érnek el a partner éttermeknél és bároknál vendégvéleményeken, marketingen és revenue menedzsmenten keresztül. Az éttermeknek most lehetőségük van audit szolgáltatást igényelni, amin keresztül átfogó képet kaphatnak üzletükről, amiből teljes körű tanácsadói együttműködés alakulhat ki marketing, operatív irányítás, menükészítés, költségkezelés területén, attól függően, hogy éppen mire van igénye az étteremnek. Az Everguest csapata rendelkezésre áll, hogy végigkísérje a megvalósítás teljes folyamatát – írták.

Elérhetőség: petar.loncar@everguest.net