Helyet cserélt a Danubius Hotels két éttermi igazgatója

Forrás: turizmus.com

 2019. december 18. 15:05

Balogh Sándor a Hotel Hungaria City Center, míg Lux Walter a Danubius Hotel Flamenco és a Hotel Budapest éttermi igazgatójaként folytatja pályafutását.

Balogh Sándor

Fotó: turizmus.com

A Danubius Hotelstől kapott tájékoztatás szerint Balogh Sándor 1994-ben tanulóként került a Hilton Budapestbe, ahol néhány év alatt teremfőnöki pozícióig jutott.

2007-ben éttermi igazgatóhelyettesként folytatta a Danubius Hotel Heliában, ahol 2009-ben már éttermi igazgatóként dolgozhatott.

Balogh Sándor 2011-ben kapta feladatául a Danubius Hotel Flamenco és a Hotel Budapest alkotta klaszter vendéglátás területének irányítását.

A Hungaria City Center F&B igazgatói posztját néhány nappal ezelőtt vette át.
Elérhetősége: sandor.balogh@danubiushotels.com

Lux Valter

Fotó: turizmus.com

A Flamenco és Budapest F&B területének élére most decemberben kinevezett Lux Walter 1982 óta dolgozik a szakmában.

A Flamenco közege nem új számára, hiszen 1983-ban bankett menedzserként került a felújítás után újranyitó szállodába.

A vendéglátást akkoriban irányító Lusztig Tamás konyhafőnököt és Cseh László éttermi igazgatót a mai napig mestereinek tekinti, részben nekik is köszönhető, hogy 1998-ban már éttermi igazgatói pozícióból távozott a Danubius vállalati központjába, ahol a Szálloda Csoport Igazgatóságon dolgozott, majd 2000-ben üzemeltetési főosztályvezetőnek nevezték ki.

Itteni feladatainak megtartása mellett lett a Hungaria szálloda igazgatóhelyettese és éttermi igazgatója, majd néhány évig az Arena vendéglátásának irányításáért is ő felelt.

Lux Walter 2017 óta a Hotel Hungaria City Center vendéglátásának irányítására koncentrálhatott.
Elérhetősége: walter.lux@danubiushotels.com