Heves megye innovatőre lett a High-Tech Sportok Bázisának vezetője

Forrás: turizmus.com

 2019. január 17. 16:06

Újabb elismerésben részesült az idén tízéves évfordulóját ünneplő High-Tech Sportok Bázisa.

A 2019-re is számos újdonságot kínáló vállalkozás a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara döntése alapján 2018-ban elnyerte a Heves Megyei Innovatőre Díjat.

A kamara elnöksége a High-Tech Sportok Bázisa vezetőjét, Ocela Tibort javasolta a díjra, az ágazat fejlődését szolgáló korszerű technológiák alkalmazása területén kifejtett tevékenységéért.

Ocela Tibor

 

A cégekre, magánszemélyekre és külön fókusszal kifejezetten családokra is szakosodott, Mátrafüredről induló, ma már országosan, több mint 300 programmal jelenlévő cég hazánk egyik legnagyobb outdoor és indoor csapatépítő és tréning cégévé nőtte ki magát.

A HSB 2014-ben Gyöngyös város nívódíját is megkapta és a TripAdvisoron 5 éve töretlenül első helyen áll, mint Magyarország legjobb vidéki attrakciója.

A Mátrában Mátrafüreden, a Normafánál Budapesten, a Balatonnál Hévízen és Balatonfüreden is központtal rendelkező HSB több tucat saját tervezésű készségfejlesztő programot alkotott az évek során, hitvallásában az innovációt, mint központi elemet a rendkívül gazdag programkínálat teljes spektrumában fontosnak tartja.

A HSB-re jellemző innovatív munka és befektetés eredménye, számos környezetbarát, extrém sporteszköz hazai megjelenése és beágyazása (sok esetben a világpremierrel egyidőben), valamint egy olyan újszerű módszertani struktúra a készségfejlesztésben, amitől a soft-skill tréning programok hatékonysága hatványozottan jobb lett.