Holub Katalin vezeti a Magyar Kongresszusi Iroda kommunikációját

Forrás: turizmus.com

 2021. november 03. 17:21

A Magyar Kongresszusi Iroda kommunikációját november 1-jétől Holub Katalin vezeti. Az új munkatárssal az iroda útjára indítja rendszeres szakmai hírlevelét is.

Holub Katalin vendéglátóipari és idegenforgalmi üzemgazdászként végzett a Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Főiskola akkor induló vendéglátóipari, idegenforgalmi és szállodaipari tripla szakán.

Holub Katalin

Fotó: Brenner Péter

Magyarország népszerűsítésével a sevillai világkiállításon foglalkozott először, a magyar delegáció tagjaként dolgozott a Makovecz-pavilonban. Diplomamunkáját is az itt szerzett tapasztalataiból írta. Később a Szegedi Tudományegyetem intézményi és nemzetközi kommunikáció szakán lett bölcsész.

PR-vezetőként a Magyar Rádióban kezdte pályafutását, majd a Magyar Televízió szóvivőjeként tevékenykedett. 2007 tavaszán PRestige management néven saját céget alapított, hogy projektalapon is együttműködhessen, s vált a szervezetek, szövetségek, egyesületek, érdekképviseletek PR-specialistájává. Megbízói között szerepel az Ipsos Zrt. (korábban Szonda Ipsos), a Gödöllői Királyi Kastély, s a legnagyobb magyar tulajdonú atipikus HR-szolgáltatók által alapított érdekképviseletek: a Magyarországi Diákvállalkozások Országos Érdekképviseleti Szövetsége (DiákÉSZ), a Közérdekű Nyugdíjas Szövetkezetek Országos Érdekképviseleti Szövetsége (KözÉSZ) és a Magyar Munkaerő-kölcsönzők Országos Szövetsége (MMOSZ).

Igyekezett tudása legjavát adni egy hiteles személy, egy jó szándékú kezdeményezés vagy egy a médiában még kellő teret és reflektort nem kapó intézmény pozitív környezetet teremtő széles körű bemutatására. Szakmai mérföldkőként tekint a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetségben végzett munkájára.

„Láttatni a jó történéseket, ez a szenvedélyem. Éppen húszesztendős szakmai pályafutásom megkoronázásaként, most hazaértem. Ott kamatoztathatom az út során tanultakat, ahova kezdetektől készültem" – fogalmazott új pozíciója kapcsán Holub Katalin.

„Fontos célunk, hogy a Kongresszusi Iroda közvetlen és naprakészen kommunikáljon a konferencia és üzleti rendezvény szektorbeli partnereivel, új munkatársunkkal útjára indítjuk rendszeres szakmai hírlevelünket is" – tette hozzá Békefi Anna ügyvezető.

Holub Katalin elérhetősége: katalin.holub@hcb.hu