Horváth Péter új kihívások előtt

Forrás: turizmus.com

 2018. február 28. 08:57

Horváth Péter, a Colonnade Insurance S.A. Magyarországi Fióktelepének utasbiztosítási ágazati igazgatója távozott pozíciójából.

A szakember lapunkkal is megosztotta azt a közleményt, amelyet eljuttatott partnereinek. Ebben arról tájékoztatja a szakmát, hogy februárban munkaviszonya a Colonnade ( lánykori nevén Atlasz , első "férjezett neve" QBE ) biztosítónál megszűnt.

A levél így folytatódik: "Egyszer minden véget ér. A befejezés sokszor elkerülhetetlen: becsuksz egy könyvet, elbúcsúzol. Számomra ez is egy ilyen nap. De attól, hogy elmegyek - és ez fáj - lesznek és vannak emberek, akik részesei maradnak az életemnek, akármi is történjen. Köszönöm Nektek az elmúlt 20 évet annak minden keserűségével, boldogságával, élményeivel. Köszönöm a kitartó, lelkes munkátokat, a lojalitásotokat, a sok együtt töltött időt, egy életre elengedő emlékek sorát Veletek.

Ezt a fotómontázst tette közzé közösségi oldalán a szakember az elmúlt húsz évéről

Fotó: Facebook

Megszokhattátok, hogy minden alkalommal valami kis versikével traktáltalak Titeket. Ez természetesen most sem maradhat el:

„Egyszer minden véget ér, és a búcsú pillanata jön el,

de minden percben ott a remény, hogy egy új útnak kezdődni kell.

Nem nézek én sem hátra, az úton megyek tovább,

köszönöm e majd 20 évet, barátok, kollégák, cimborák!”

Nem „Isten Veletek”-kel szeretnék elköszönni Tőletek, hanem csak egy laza „Viszlát”-tal, mert nem akarok eltűnni végleg, sőt új kihívásokat keresek."

Horváth Péter új elérhetőségei:

Telefon: 30/297-60-55

e-mail: drhorvathpeter56@gmail.com

Kapcsolódó cikkek

A Colonnade közleménye

2016. szeptember 30.