Horváth Tibor a Park Inn by Radisson Zalakaros új igazgatója

Forrás: turizmus.com

 2017. november 10. 08:58

Zalakaros legújabb négycsillagos szállodája, a Park Inn by Radisson Zalakaros Resort and Spa új igazgató irányítása alatt várja vendégeit.

Horváth Tibor korábban a Kempinski Hotel Corvinus Budapest értékesítési vezetője volt, majd a Rácz Hotel & Thermal Spa értékesítési és marketing munkájáért felelt. A hazai szállodaipar elismert szereplője 2013-ban a Ramada Balaton igazgatói pozícióját hagyta hátra országhatáron túli kihívások miatt, Ausztriában a Hunguest Hotel Heiligenblut és a Landhotel Post értékesítési igazgatója lett. Nem sokkal később már a két hotel szállodaigazgatójaként tevékenykedett.

Horváth Tibor

Fotó: Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa

A lendületes színvilágot, fiatalos frissességet képviselő Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa októbertől már az új igazgató vezetésével igyekszik támogatni a város idegenforgalmának fellendítését. A wellnessfürdővel közvetlen összeköttetésben álló hotel célja továbbra is az, hogy a vízi kalandokra vágyó gyermekes családok és a gyógy- és masszázskezeléseket keresők számára egyaránt vonzó helyszínül szolgáljon. A szálloda a pihenés biztosítása mellett, otthont kínál rendezvények megtartásához is, ahol a résztvevők egy fárasztóbb nap után akár kényelmesen lazíthatnak is.

Horváth Tibor elérhetőségei: e-mail : tibor.horvath@rezidorparkinn.com; mobil: +36 30 839 5990