Horváthné Zsigmond Eszter a Magyar Kongresszusi Irodához igazolt

Forrás: turizmus.com

 2022. szeptember 14. 17:55

Horváthné Zsigmond Eszter rendezvény és kiemelt szakmai kapcsolatok menedzserként csatlakozott a Magyar Kongresszusi Irodához.

Horváthné Zsigmond Eszter

Fotó: MKI

Horváthné Zsigmond Eszter a Magyar Kongresszusi Iroda által koordinált külföldi és hazai sales, valamint partneri események, FAM tripek szervezése mellett az ügyvezetőt segíti a kiemelt partnerekkel, fenntartókkal való stratégiai együttműködésben, háttér- és lobbianyagok előkészítésében. Célja a rendezvényszakma ismertségének és elismertségének növelése, és minél több nemzetközi nagyrendezvény hazánkba vonzása.

Tanulmányait a Budapesti Gazdasági Főiskola Idegenforgalom és szálloda szakán végezte angol nyelven, szakmai gyakorlatát pedig a Magyar Turizmus Zrt.-nél töltötte a brüsszeli külképviseleten. 2009 óta dolgozik a rendezvényszervezés területén, ahol lehetősége nyílt részt venni számos hazai és nemzetközi nagy létszámú konferencia szervezésében és lebonyolításában.

2019 márciusától titkárságvezetőként, majd főtitkárként részese volt a Magyarországi Rendezvényszervezők és -szolgáltatók Szövetsége (MaReSz) szakmai munkájának. A pandémia alatti turbulens időszakban részt vett a szakmai lobbimunkában, folyamatos kapcsolatot tartva a rendezvényszervezői szektor és a szakmai szövetségek képviselőivel.

„Nagyon örülök, hogy a Magyar Kongresszusi Iroda csapatával lehetőségem nyílik a MICE iparág szélesebb spektrumába is belelátni, nemzetközi környezetben strukturálisan gondolkodni. Korábbi szakmai tapasztalataimat felhasználva továbbra is támogatni fogom a hazai konferenciaturizmus fejlesztését, kapcsolatot tartva az ágazat piaci szereplőivel és szakmai szövetségekkel, hiszen közös érdekünk, hogy Magyarország szerepe és jelentősége növekedjen a nemzetközi rendezvénypiacon” – fogalmazott a szakember.

Elérhetőségei:
Tel.: +36202568470
E-mail: eszter.zsigmond@hcb.hu