Hülvely István marad a Hunguest élén

Forrás: turizmus.com

 2016. október 04. 22:06

A Hunguest Hotels tulajdonosváltása kapcsán villáminterjút kértünk a tulajdonló cégeket képviselő Jászai Gellérttől.

- Az új tulajdonos bizalmat szavaz-e az eddig sikeres menedzsmentnek, vagy változás várható a Hunguest Hotels irányításában is?

Nem tervezek változtatást a társaság irányításában, vagy a szállodák élén. A lánc vendégeinek minőségi kiszolgálásában pedig számítok a Hunguest Hotels 1250 állandó munkavállalójának szakértelmére és elkötelezettségére is.

- Milyen felújításokat terveznek, melyik házak számíthatnak legalább szinten tartó forrásokra?

Nagyon korai volna erről még konkrétumokat mondani. A belföldi kereslet az elmúlt években a 3-4 csillagos szolgáltatások irányába mozdult el, nekünk itt, ezen a területen kell fejlesztenünk, vagy kínálatot bővítenünk a jövőben.

- Mit érzékelnek majd a tulajdonosváltásból  a vendégek/ törzsvendégek, az üzleti partnerek, utazási irodák és corporate megrendelők?

A korábban megszokott kedvezmények, akciók, törzsvendég programok továbbra is elérhetőek maradnak a Hunguest vendégei számára. A napi operatív, vagy szakmai döntések meghozása pedig továbbra is a menedzsment kompetenciájába tartozik. Nem volna egészséges, ha a társaság irányításába olyan mélységig beleszólnánk, mint az üzleti, vagy a beutaztató partnerek kiválasztása.

- Ismerve a Hunguest súlyát a hazai szállodai piacon, várható-e, hogy Jászai Gellért személyében egy új szereplő lép a lobbisták közé, ahogyan például a vendéglátás területén a Zsidai Zoltán Roy által életre hívott Pannon Gasztronómiai Akadémia keresztül tudott vinni olyan lobbi témát, amelyet nagy múltú szervezeteknek sem sikerült korábban?

A szállodalánc sikeressége nyilvánvaló tulajdonosi érdek, a Konzum-csoport feladata pedig az, hogy az üzleti sikerek eléréséhez a Hunguest menedzsment számára minden szükséges eszközt, illetve háttérfeltételt biztosítson. Mindez azonban nem jelenti azt, hogy a személyemet bármilyen módon előtérbe kívánnám helyezni. A vállalat az összes fontos szakmai szervezetben képviselteti magát, Hülvely István vezérigazgató úr pedig elismert szakember, aki a szükséges felhatalmazásokkal rendelkezik ahhoz, hogy a szállodalánccal kapcsolatos szakmai érdekeket képviselje.

Fotó: portfolio.hu