Igazgatói kinevezések a Danubius Hotels vezetőségében

Forrás: turizmus.com

 2022. január 06. 19:57

A Danubius Hotels igazgatói kinevezésekkel és szervezeti átalakításokkal indítja a 2022-es évet. Nagy Edit a Danubius Hotel Hungaria és a Danubius Hotel Arena szállodák élére érkezik, míg Varga Csaba HR-igazgató a központi üzemeltetési igazgatói pozíciót is ellátja januártól.

2022. január elsejétől a Danubius Hotelsnél a központi üzemeltetési igazgatói pozíciót Varga Csaba központi emberi erőforrások igazgató tölti be, aki az eddigi feladatköre megtartása mellett irányítja az üzemeltetési területet is – tájékoztatta szerkesztőségünket a szállodavállalat.

Varga Csaba

Fotó: Danubius Hotels

Varga Csabát 2020-ban nevezték ki a Danubius HR-igazgatójának. Ezt megelőzően a Danubius Hotel Helia és a Radisson Blu Béke klaszterének szállodaigazgatója volt. A szakember 1995-ben kezdte szállodaipari pályáját. A Danubiusnál eddig eltöltött 20 év alatt leányvállalati üzemeltetési igazgatói, HR-vezetői és szállodaigazgatói pozíciókat is betöltött korábban. Széles körű tapasztalatai mellett, munkáját segíti, hogy az idei évtől mindkét általa irányított terület, a HR és az üzemeltetés is megerősített vezetői csapattal működik tovább.

Nagy Edit

Fotó: Danubius Hotels

2022. január 1-jétől Nagy Edittel bővült a Danubius Hotels vezetői csapata, aki a Danubius Hotel Hungaria és a Danubius Hotel Arena szállodaigazgatói pozícióját tölti be. Nagy Edit a feladatokat Bogár Zoltán központi üzletfejlesztési igazgatótól veszi át, aki átmenetileg megbízott szállodaigazgatóként ellátta a két hotel vezetését is.

A szakember a Hotel Nemzeti Budapest MGalleryből érkezett a Danubius Hotelshez, ahol szintén szállodaigazgatói pozíciót töltött be az elmúlt három évben. Szakmai pályafutását a Hotel Marriott Budapestben kezdte, majd a szállodaláncnál maradva üzemeltetési igazgatóként dolgozott többek között az oroszországi Voronyezsben, Szkopjéban és Isztambulban.

„Nagyon örülök, hogy tapasztalt, szakértő kollégákkal sikerült megerősítenünk a vezetői közösségünket. További fellendülést várunk a 2022-es turisztikai évtől, melynek biztosításához elengedhetetlenek a megfelelő alapok és a jó csapat. Az elmúlt évek megmutatták, mekkora erő rejlik a szakmailag és emberileg is kiemelkedő munkatársakban" – mondta a kinevezések kapcsán Kovács Balázs, a Danubius Hotels vezérigazgatója.

Elérhetőségek:

Varga Csaba – központi üzemeltetési és HR igazgató
E-mail: csaba.varga@danubiushotels.com
Mobil: +36 30 432 1911

Nagy Edit – szállodaigazgató
Danubius Hotel Arena és Danubius Hotel Hungaria
E-mail: edit.nagy@danubiushotels.com
Mobil: +36 30 967 01 99