Igazgatóváltás a Velence Resort & Spa és a Sport Hotel Velence szállodákban

Forrás: turizmus.com

 2022. július 28. 14:12

Több személyi változás is történt a Velence Resort & Spa-ban és a Sport Hotel Velencében az utóbbi időben. Előbbi vezetését Jávori Dániel vette át, az értékesítési és marketingigazgatói posztra Vágó Tamás érkezett, a Sport Hotel Velence szállodaigazgatója pedig Bottyán Péter lett.

Jávori Dániel

Fotó: Velence Resort & Spa

Július 1-től Jávori Dániel tölti be a Velence Resort & Spa szállodaigazgatói pozícióját. A korábbi igazgató, Bársony Péter továbbra is felügyeli a szálloda működését és részt vesz a stratégiai döntések meghozatalában, azonban a jövőben a szállodát tulajdonló és üzemeltető cégcsoport egyéb ingatlanfejlesztési projektjeire és az akvizíciós tevékenységre fókuszál.
Jávori Dániel az elmúlt 12 évben a Vital Hotel Nautis étteremvezetőjeként és a Sport Hotel Velence üzemeltetési igazgatójaként dolgozott.

Jávori Dániel elérhetősége:
e-mail: javori.daniel@velencespa.com
telefon: +36 70 457 1766

Emellett március 1-től Fejér Péter – a napi mókuskerékből hátralépve – értékesítési tanácsadóként dolgozik a szállodában, utódja az értékesítési és marketingigazgatói poszton Vágó Tamás.

Fejér Péter 2011-től vezette a szálloda értékesítési és marketingcsapatát. Szakmai tapasztalatával alapvetően hozzájárult a szálloda arculatának és vendégkörének átalakításához és Magyarországon úttörőnek számító szolgáltatások fejlesztéséhez. Inspiráló karrierjének köszönhetően irányítása alatt kollégái a nemzetközi szállodaláncok jó gyakorlatait sajátíthatták el. Fejér Péter tudására továbbra is számít a szálloda, elérhetőségei változatlanok.

Vágó Tamás elérhetősége:
e-mail: vago.tamas@velencespa.com
telefon: +36 30 678 9284

 

Bottyán Péter

Fotó: saját fotó

Július 1-től a Sport Hotel Velence is új szállodaigazgatóval működik tovább. Az igazgató Bottyán Péter lett, aki korábban Jávori Dániel helyetteseként dolgozott.

Bottyán Péter elérhetősége:
e-mail: bottyan.peter@
sporthotelvelence.hu

telefon: +36 70 977 7506