Jelentősen bővült a BDO csapata

Forrás: turizmus.com

 2018. január 30. 16:59

Új munkatársakkal immár 10 fősre gyarapodott a BDO Magyarország Hotel és Ingatlan Szolgáltató Kft.

Németh Richárd és Hegedűs Attila

A tanácsadó cég folyamatos fejlődésének és nagymértékű hazai és régiós piaci szerepvállalásának köszönhetően a 2018-as év szakmai kihívásainak megújult és kibővített csapattal és szervezeti változásokkal vág neki, amely keretein belül több kolléga is új kihívásokat jelentő pozíciókban kamatoztatja tudását.

A BDO Magyarország üzletágát Németh Richárd és Hegedűs Attila ügyvezető partnerek 8 éve alapították.

Az üzletág azóta aktívan részt vesz a belföldi és régiós turizmus kiemelkedő fejlesztési projektjeiben, bérleti és management szerződések letárgyalásában, egyedi és portfólió refinanszírozási ügyletekben, ingatlan értékbecslésekben, komplex fejlesztési stratégiákban, terület-, valamint desztinációfejlesztési stratégiákban.

Emellett turisztikai, szállodai és mixed-use projektek megvalósíthatósági tanulmányait, Highest and Best Use elemzéseket készítenek hazai és nemzetközi befektetők, tulajdonosok, bankok, szállodaláncok és további szereplők részére.

Rábai György


 

A cégben az irodai, retail, logisztikai és egyéb ingatlanokkal kapcsolatos tanácsadást, nemzetközi és hazai standardok szerinti egyedi és portfólió értékbecsléseket több mint 5 éve Rábai György ügyvezető partner irányítja. A BDO Magyarország a hazai szállodai értékbecslési piac meghatározó szereplőjévé nőtte ki magát számos hazai és nemzetközi bank listázott értékbecslői partnereként.

 

 

Takács Márton


Takács Márton 2011-es csatlakozását követően tanácsadóként, 2015 januártól szenior tanácsadóként, 2018 januárjától pedig igazgatói (Director) pozícióban tevékenykedik. Tanácsadói karrierje során nagy szerepet vállalt a cég projektjeinek komplex lebonyolítási, majd szervezési feladataiban, szálloda- és turisztikai attrakciófejlesztési koncepciók áttekintésében és véleményezésében, pénzügyi előrejelzések elkészítésében, felülvizsgálatában, szállodai és éttermi működési átvilágításokban és üzemeltetőkeresésben. Kinevezésével vezetői pozícióban szervezi a munkafolyamatokat és vállal részt a cég üzletfejlesztési tevékenységeiben.

Borza Lilla


Borza Lilla junior tanácsadóként 2016 augusztusában csatlakozott a BDO-hoz, melyet megelőzően szállodai Front Office területen szerzett többéves szakmai tapasztalatot, a Budapesti Gazdasági Egyetem turizmus-vendéglátás alapszakán szálloda-idegenforgalom szakirányának elvégzése mellett. Csatlakozása óta változatos projekttapasztalatokkal felvértezve, 2018-tól az üzletágon belül tanácsadói pozíciót tölt be.

 

 

Marilyn Beatrix


 

Marlyin Beatrix új csapattagként, 2017 októbere óta erősíti tanácsadóként a BDO Magyarország szakértői gárdáját. Szakmai pályafutása 2007-ben a MamaisonResidence Izabella Budapest **** szállodában kezdődött, ahol az ott töltött 8 évsorán Residence Manager pozícióba emelkedett, ezt követően2015-ben a MARK Zrt.-nél helyezkedett el ingatlangazdálkodási szakértőként.

 

 

Verb Vivien


Verb Vivien 2013-ban a Budapesti Gazdasági Egyetem turizmus-vendéglátás szakán szerzett diplomát, majd 2014 és 2017 közt a Salzburg University of Applied Sciences Innovation& Management in Tourism szakán folytatta egyetemi tanulmányait. Szállodaüzemeltetési és vendéglátóipar szakmai tapasztalatait nemzetközileg, Salzburgban, Bécsben, Spanyolországban, Budapesten gyűjtötte szállodai management területeken. 2017 szeptember óta junior tanácsadóként dolgozik a Hotel és Ingatlan üzletágban.

 

Balogh Gábor és Nevelős Márton

2017-ben Balogh Gábor és Nevelős Márton tanácsadó gyakornokként csatlakozott az üzletághoz. Mindketten a Budapesti Corvinus Egyetem hallgatói, akik turizmus-vendéglátás, valamint gazdálkodás és menedzsment alapszakon alapozták meg elméleti tudásukat, és további tanulmányaik, vonatkozó ismereteik megszerzése mellett cégünknél bővítik szakmai jártasságukat.

A cég azt is fontosnak tartja közölni, hogy Terejánszky Klára munkatársuknak kislánya született, ezzel a BDO Hotel és Ingatlan babák és gyerekek száma 9 főre gyarapodott, ezzel is hozzájárulva a BDO, mint családbarát munkahely imázsának erősítéséhez.