Kassai Zsolt a Special Effects élén

Forrás: turizmus.com

 2018. január 15. 17:51

Új vezérigazgatóval köszöntötte a 2018-as évet a Special Effects International Zrt. - tudatja a szakmával a cég sajtóközleménye.

A hazai rendezvénypiac egyik legmeghatározóbb technikai szolgáltatójaként, 36 éve működő cég egy, a korábbinál diverzifikáltabb szolgáltatási palettával és egy ehhez idomuló cégstruktúrával néz elébe az elkövetkezendő évek kihívásainak - fogalmaztak.

Müller Péter tulajdonos, 15 év után a Special Effects korábbi értékesítési és marketing igazgatójára, Kassai Zsoltra bízta a cég irányítását, aki eddigi feladatait a cég két munkatársának adta át. Kalmár Judit Director of EventSales, Szegő Tamás pedig Director of ConferenceSales pozícióban folytatja tovább a munkát, ezzel újraformálva a korábbi cégszerkezetet.

„A Special Effects szerkezeti változásai és a cég növekedése olyan méreteket öltött, amely a vezetői pozíció betöltése és az ezzel járó feladatok ellátása mellett már nem tette lehetővé, hogy azzal foglalkozhassak, amihez igazán értek. A vezérigazgatói pozíciót ezért munkatársamra és jó barátomra, Kassai Zsoltra bíztam, akinek szaktudásában teljes mértékben megbízom. A tavalyi évben számos kiváló új kollégát toborozhattunk, én pedig végre újfent azt a feladatot láthatom el, amit a kezdetekben – kint lehetek a „pályán” és az üzletfejlesztésre összpontosíthatok. Természetesen nem hagyom el a „fedélzetet”, továbbra is minden tudásommal támogatom Zsoltot és kollégáimat” - fogalmazott a közleményben a tulajdonos.

Kassai Zsolt

Fotó: Special Effects

Kassai Zsolt a munkatársakhoz hasonlóan meglepve fogadta Müller Péter döntését: „8 éve dolgozom a Special Effects-nél, így részese lehettem annak a fantasztikus útnak, amit a cég ez idő alatt bejárt. Megtisztelve érzem magam és büszkeséggel tölt el, hogy ilyen kihívás elé kell most állnom és bízom benne, hogy sikerrel haladunk majd tovább a tervezett úton. Az eredményeink, úgy gondolom, közösek, és ahogy Péter, én is a csapatmunkában hiszek. Eddig is minden érdemünk közös munka eredménye volt, a jövőben sem működik ez majd másként” - fogalmazott az új vezérigazgató.

A Special Effects Zrt. a vezérigazgató váltás mellett új divíziókkal, kibővült szolgáltatási palettával és közel száz munkatárssal folytatja a munkát.