Kéringer Csaba a Colonnade Biztosító magyar fióktelepének új vezetője

Forrás: turizmus.com

 2022. május 20. 17:40

A Colonnade Insurance S.A. Igazgatótanácsa a luxemburgi biztosítási felügyelet jóváhagyásával Kéringer Csabát nevezte ki a Colonnade Insurance S.A. Magyarországi Fióktelepe vezetőjévé.

Kéringer Csaba

Fotó: Colonnade Biztosító

Kéringer Csaba több mint 20 éves biztosítási piaci tapasztalattal rendelkezik. A szakember az Argosz, majd a K&H Biztosítóknál töltött be vezetői beosztásokat jogi és üzleti területen. Ezt követően az AIG Europe Ltd. közép-európai jogi igazgatója volt. 2017-ben csatlakozott a Colonnade-hez, ahol a csoport jogi vezetőjeként, majd ezzel párhuzamosan a magyar operáció disztribúciós és értékesítési igazgatójaként dolgozott.

A Luxemburgban bejegyzett, közel 600 biztosítási szakértőt foglalkoztató Colonnade jelenleg Magyarországon, Csehországban, Szlovákiában, Lengyelországban, Romániában és Bulgáriában van jelen fióktelepeivel, valamint Ukrajnában leányvállalatával. Vállalati és lakossági biztosításainak értékesítéséből 2017-ben összesen 106 millió eurót, 2021-ben pedig már 170 millió eurós árbevételt könyvelhetett el.

A hazai biztosítási piacon a Colonnade legismertebb terméke az ATLASZ utasbiztosítás, amely az utazási irodák által forgalmazott utasbiztosítások között piacvezető. A vállalatok számára kínált megoldásaik közül többek között az építés-szerelés biztosítások, a vagyon- és felelősségbiztosítások és a csoportos baleset- és betegségbiztosítások a legnépszerűbbek.