Új tulajdonosokkal, de változatlan célokkal folytatja a KidsOasis

Forrás: turizmus.com

 2024. július 04. 13:20

A családbarát szálláshelyek minősítéssel foglalkozó KidsOasis Nonprofit Kft. 2024. július elejétől új tulajdonosi körhöz került, és a cég új ügyvezetője Puch-Hardy Orsolya lett.

„Az elmúlt 13 év során a KidsOasis védjegyéhez nívós szolgáltatók csatlakoztak, a minősített szálláshelyek iránymutatásaink alapján tovább tudtak fejlődni” – sorolta elért eredményeiket Gyetvainé Zováth Anikó, a védjegyrendszer egyik alapítója és korábbi, többségi tulajdonos. Sokat tettek azért, hogy a családbarát szálláshely ne üres, elcsépelt kifejezés legyen, hanem a valódi minőségre mutasson rá. „A családok továbbra is keresik és értékelik a családbarát szálláshelyek szolgáltatásait, hálásak az utazási tippekért, ötletekért – tette hozzá.

A szakember az elmúlt években a RoBirtok brand felvirágoztatásán dolgozott, ahol családi és céges céges rendezvények, esküvők teljes körű lebonyolításában kamatoztatja szakmai tapasztalatait. Tulajdonrészét Puch Eszter és Puch-Hardy Orsolya vette át. A KidsOasis Kft.-ben továbbra is tulajdonos Puczkó László turisztikai tanácsadó.

Puch Eszter (b) és Puch-Hardy Orsolya, a KidsOasis új tulajdonosai

Fotó: saját fotó

 

A folyamatosan működő kft. új ügyvezetője Puch-Hardy Orsolya lett. „Szeretném bebizonyítani, hogy lehet tökéletes gyerekbarát pihenést szervezni Magyarországon. Megéri KidsOasis által minősített szálláshelyet választani, hiszen a minősített szállodák garantáltan család- és gyerekbarát szálláshelyek” – beszélt a Turizmus.com-nak céljairól. Az új ügyvezető arra törekszik, hogy a KidsOasis által minősített szálláshelyek számára a gyerekkel utazók jól kalkulálható bevételi szegmenst jelentsenek a következő években is. „Fontosnak tartom a nemzetközi normák, a XXI. századi trendek követését, a megszerezhető tapasztalatok adaptálását” – tette hozzá Puch-Hardy Orsolya.

Puch–Hardy Orsolya elérhetősége:
+36 20 296 2212
info@kidsoasis.hu