Kinevezte magyarországi country managerét az Emirates

Forrás: turizmus.com

 2014. november 10. 17:41

A naponta közlekedő Dubaj-Budapest járat október 27-i elindítását követően, az Emirates Horváth Gábort nevezte ki magyarországi country managerének.

Horváth Gábor felel az Emirates személy- és teherszállító üzletágainak bővüléséért az új, kereskedelmi szempontból fontos piacon.

„Örömmel jelentjük be Horváth Gábor kinevezését, aki a továbbiakban magyarországi működésünket irányítja. Biztosak vagyunk abban, hogy 18 éves iparági tapasztalatával sikeressé teszi vállalatunkat a magyar piacon" – mondta el Thierry Aucoc, az Emirates európai és oroszországi kereskedelmi működésért felelős alelnöke.

Horváth Gábor 1996-ban a Lufthansa Cargo-nál kezdte karrierjét, majd a Lufthansa Passage magyarországi marketing és country managere lett. 2010-től már a Lufthansa Csoport Közép-Ázsiáért felelős ügyvezető igazgatójaként dolgozott. Széles körű tapasztalatainak köszönhetően, kimagasló elemzői tudással és a régiós piacok lehetőségeinek mélyreható ismeretével támogatja az Emirates működését.

„Az Emirates járat elindítása óriási lehetőséget jelent a magyar légiközlekedési ipar számára. A magyar utasok és vállalkozások az új útvonalnak köszönhetően számos ázsiai, afrikai, közel-keleti és csendes-óceáni úti célt érhetnek el. Büszkeséggel tölt el, hogy mindennek a részese lehetek, és hogy személyesen is hozzájárulhatok az új járat sikeréhez az Emirates elképesztő gyorsasággal fejlődő hálózatában" – mondta el Horváth Gábor.

Horváth Gábor a Külkereskedelni Főiskolán szerzett diplomát, valamint a Baden-Württemberg-i Export Akadémián nemzetközi marketing végzettséget.