Kircsi Lajos a hajdúszoboszlói fürdő új vezérigazgatója

Forrás: turizmus.com

 2020. január 28. 11:26

A Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. január 24-i közgyűlésén Kircsi Lajost nevezték ki cégvezető vezérigazgatónak.

A korábbi vezérigazgatót, Czeglédi Gyulát ősszel Hajdúszoboszló város polgármesterévé választották, az összeférhetetlenség megszüntetése érdekében mondott le a fürdőben betöltött tisztségéről.

Kircsi Lajos

Fotó: Hungarospa

Az új cégvezető korábban 24 éven keresztül a fürdőkomplexum gazdasági igazgatójaként dolgozott. A tulajdonos Hajdúszoboszló Önkormányzata Kircsi Lajos személyében olyan vezetőt választott, aki legjobban ismeri a Hungarospát, a legnagyobb szakmai tapasztalattal rendelkezik. A gazdasági szakember az utóbbi csaknem negyedszázad valamennyi hajdúszoboszlói fürdőfejlesztési projektjének megvalósításában részt vett, ideértve a jelenleg kivitelezés alatt lévő strandfürdő-fejlesztést is – közölte a Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt.

Kircsi Lajos személyében garanciát lát a tulajdonos arra, hogy az igazgatóság által kitűzött stratégiai célok megvalósulnak, így tovább folytatódhat a Hungarospa sikersorozata. Az új vezérigazgató elkötelezett a minőségi fürdőszolgáltatások nyújtása, a folyamatos fejlesztések, valamint Hajdúszoboszló város és a régió turisztikai szereplőinek együttműködése mellett.

A szakember február 1-jétől tölti be tisztségét. Azért vállalta az új kihívást, mert tősgyökeres hajdúszoboszlóiként úgy érzi, hogy így tud legtöbbet tenni városáért. Ahogy a közgyűlésen fogalmazott: „A bizalmat nem megköszönni kell, hanem megszolgálni.”