Kis Zoltán a VIK szakképző iskola és gimnázium új igazgatója

Forrás: turizmus.com

 2023. szeptember 05. 12:50

A piaci elvárásokat is értő szakembert neveztek ki a VIK Vendéglátó, Turisztikai, Szépészeti Baptista Technikum, Szakképző Iskola és Gimnázium élére.

Kis Zoltán közgazdász turizmus-vendéglátás, illetve humánerőforrás szakon végzett, okleveles közgazdász tanári diplomával, közoktatási vezető és mesterszakács végzettséggel is rendelkezik.

Kis Zoltán

Fotó: saját fotó

A turizmus ügyét fontosnak tartva több érdekszövetségben tevékenykedik, a Magyar Vendéglátók Ipartestületének alelnöke, a Turizmus és Vendéglátás Ágazati Készségtanács tagja, a Vendéglátó Szakmai Oktatók Országos Egyesületének elnöke, számos további tisztsége mellett.

Az elmúlt két év során az öt jelentős piaci szereplő által alapított Talent Ágazati Képzőközpont Nkft. ügyvezetőjeként tevékenykedett, így pontosan ismeri a gazdálkodók elvárásait, ennek alapján a VIK Vendéglátó, Turisztikai, Szépészeti Baptista Technikum, Szakképző Iskola és Gimnázium képzéseiben a szakmai elvárások markáns megjelenésére lehet számítani.

Az élbolyhoz tartozó iskola szerint kifejezetten szerencsés, hogy oktatási intézményük élére az intézményirányítási és pedagógiai követelmények mellett a piaci elvárásokat is értő szakember került.

Elérhetősége: kis.zoltan@vikiskola.hu