Kocsis Mária a Courtyard by Marriott Budapest City Center élén

Forrás: turizmus.com

 2018. július 16. 11:20

A Marriott International ezúttal is a céghez hosszú évek óta hűséges, kimagasló, több mint húszéves szállodaipari tapasztalattal rendelkező szakembert nevezett ki vezérigazgatói pozícióba.

Kocsis Mária

Fotó: Marriott

Kocsis Mária, a fővárosi Marriott Cluster korábbi értékesítési és marketingigazgatója július 16-án Hendrik Beyetől veszi át a Blaha Lujza téri szálloda vezetését – írja közleményében a Budapest Marriott Hotel.

Az értékesítés területén eltöltött huszonnégy év már önmagában is említésre méltó egy szakmai életútban, de az már mindenképp ritkaságnak számít, hogy ez az időszak – rövid kitérővel – egyetlen céghez kötődik.

Kocsis Mária 1994-ben kezdte értékesítői pályafutását a Budapest Marriott Hotelnél, ahol a szakmai ranglétra legmagasabb fokáig, az értékesítési és marketing igazgatói pozícióig jutott. 2000-ben a szállodaipart rövid időre elhagyva szabadúszóként dolgozott Bécsben, majd nemzetközi tapasztalattal hazaérve a Danubius Hotels Grouphoz csatlakozott a szállodacsoport marketingigazgatójaként.

2005-ben azonban újra visszatért oda, ahová igazán kötődött, így a Marriott International kötelékében a budapesti Marriott Cluster értékesítési és marketing igazgatójaként folytatta munkáját.

A cégkultúra, valamint a hazai és nemzetközi szállodaipar ismerete, szakmai sikerei és elhivatottsága, példátlan lojalitása és empátiája kulcsfontosságú tényezők voltak a Courtyard új vezérigazgatójának kiválasztásában.

Ahogy a szakember megüresedett helyét betöltik, hírt adunk utódjáról.