Könnyid László 15 év után búcsúzik az Európafittől

Forrás: turizmus.com

 2019. augusztus 15. 15:44

Ahogy korábban beszámoltunk róla, Könnyid László a Magyar Turisztikai Ügynökség turizmusstratégiai vezérigazgató-helyetteseként folytatja pályáját. Augusztus 15-én adta át a négycsillagos hévízi Hotel Európa fit****superior szálloda vezetését utódjának, Horváth Ferencnek.

Könnyid László vezérigazgató vezetése alatt a 234 szobás szálloda közel 200 kollégával, számos szakmai sikert könyvelhetett el. A tulajdonosok átgondolt fejlesztéspolitikájának és támogatásának is köszönhetően folyamatosan a minőségi fejlesztések jellemezték.

Az ország egyik piacvezető gyógy- és wellness szállodájaként hosszú idő óta vezető helyet foglal el a vendégvélemény oldalakon, egyedülálló családbarát termékvonalat fejlesztett.

Elnyerte az Év Szállodája díjat, Magyarország egyetlen TÜV Rheinland Medical Wellness tanúsítvánnyal rendelkező háza, kezdetektől rendelkezik HotelStars Union nemzeti tanúsító védjeggyel, amelynek már a családbarát és wellness minősítés is része.

Könnyid László

Fotó: Hotel Európa fit ****superior Hévíz

„Köszönettel tartozom szakmai partnereinknek a kiváló együttműködésért, a közösen elért sikerekért. Rendkívül büszke vagyok kollégáim kiváló teljesítményére, amit mi egyszerűen csak úgy hívunk: A Csapat! Öröm volt minden nap együtt dolgozni elhivatott, lelkes és - ma már ismét fontos értéknek számító - vendégközpontú kollégák között, sokukkal több mint 15 éve. A tulajdonosok ezen idő alatt stabil hátteret biztosítottak fejlődésünkhöz, így tudtuk elérni azokat a szakmai célkitűzéseket, amelyek folyamatosan motiválták az összeszokott csapatot” – közölte megkeresésünkre Könnyid László, aki Hévízen eltöltött évei alatt a város TDM szervezetének elnökeként, a város turizmusfejlesztésért felelős alpolgármestereként, majd tiszteletbeli nagykövetként is segítette a régió fejlődését, mielőtt aktív vidéki szállodaigazgatóként előbb alelnökké, majd  elnökké választották a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének élére.

A szálloda élén utódja, Horváth Ferenc, akiről itt olvashat bővebben.

Hotel Európa fit **** superior Hévíz

Fotó: Hotel Európa fit ****superior Hévíz