Kőrösi Csoma Sándor Nagydíj: Komoróczki Alíz – videó

Forrás: turizmus.com

 2019. november 06. 14:46

Komoróczki Alíz, a Gyulai Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezetője a turizmusban végzett kiemelkedő szakmai teljesítményéért Kőrösi Csoma Sándor Nagydíjban részesült. Nézze meg a róla készült kisfilmet!

Korábban megírtuk, hogy az idei évtől a Pro Turismo díjat a turizmus legrangosabb elismeréseként a Kőrösi Csoma Sándor-díjak váltják fel. A Magyar Turisztikai Ügynökség október végén megrendezett szakmai rendezvényén, a Turizmus Summiton kiosztott három Nagydíj egyikét Komoróczki Alíz kapta.

A díjátadón a szakember méltatásában elhangzott: Komoróczki Alíz "elévülhetetlen érdemeket szerzett abban, hogy Gyula városának turisztikai teljesítménye folyamatos felívelő pályán mozog az utóbbi években. A város kiemelkedő adottságait a turizmus szereplőivel sikeres együttműködésben, fontos fejlesztéseket ösztönözve komplex élménykínálattá formálta ... nagyban hozzájárult ahhoz, hogy Gyula ma már kiradírozhatatlanul ott van a belföldi turisták bakancslistáján, de a külföldiek érdeklődését is egyre inkább felkelti."

A Magyar Turisztikai Ügynökség rendelkezésünkre bocsátotta a díjazottról a Turizmus Summiton levetített kisfilmet. Kattintson a nyílra!