Kőrösi Csoma Sándor Nagydíj: Kovács Balázs – videó

Forrás: turizmus.com

 2019. november 07. 14:49

Kovács Balázs, a Danubius Hotels vezérigazgatója a turizmusban végzett kiemelkedő szakmai teljesítményéért Kőrösi Csoma Sándor Nagydíjban részesült. Nézze meg a róla készült kisfilmet!

Korábban megírtuk, hogy az idei évtől a Pro Turismo díjat a turizmus legrangosabb elismeréseként a Kőrösi Csoma Sándor-díjak váltják fel. A Magyar Turisztikai Ügynökség október végén megrendezett szakmai rendezvényén, a Turizmus Summiton kiosztott három Nagydíj egyikét Kovács Balázs kapta.

A díjátadón a szakember méltatásában elhangzott: „az ország egyik legnagyobb szállodaláncának vezetője immár több mint két évtizede szolgálja állhatatosan, hűségesen és nem utolsó sorban kimagaslóan sikeresen a vendégek elégedettségét, dolgozik elkötelezetten a minél magasabb vendégélmény elérésén. Nevéhez fűződnek az utóbbi időszakban megvalósított nagyszabású beruházások és fejlesztések, amelyek jelentősen hozzájárultak az egész magyarországi szállodaipar fejlődéséhez, színvonalának emelkedéséhez.”

A Magyar Turisztikai Ügynökség rendelkezésünkre bocsátotta a díjazottról készült és a Turizmus Summiton levetített kisfilmet. Az indításhoz kattintson a nyílra!