Kovács Szabolcs Zalakaroson

Forrás: turizmus.com

 2016. március 08. 16:22

Új szakember vezeti a Zalakarosi Turisztikai Nonprofit Kft-t: Molnár Veronika után Kovács Szabolcs lett a társaság ügyvezetője. A fiatal szakember korábban elsősorban szállodai értékesítés és marketing területeken szerzett vezetői tapasztalatokat.

Az ügyvezető az Utazáson szerkesztőségünknek elmondta: korábban Budapesten a Hotel Viktória***Superior (jelenlegi Vitta Hotel*** Superior) értékesítési és marketing vezetőjeként a szálloda piaci bevezetésével és az értékesítés megszervezésével foglalkozott. Később tanácsadóként a keszthelyi Hotel Bacchus*** szálloda újra pozicionálása és az értékesítési tevékenység optimalizációja volt a feladata. A budapesti Six Inn Hotel***-ben a sales és marketing audit elvégzése és a profitnövelési koncepció kidolgozását végezte el.  Zalakarosra a székesfehérvári Hotel Platán*** igazgatói pozíciójából érkezett.

Jelenlegi pozícióját kiforrott elképzelésekkel foglalta el: kiemelt feladatának tartja a TDM szervezet versenyképességének növelését, újabb partnerségek kialakítását, a magánszállásadók fokozott támogatását,valamint Zalakaros turisztikai brandjének revitalizációját.

Molnár Veronika a váltás után a Tourinform Iroda vezetői pozícióját tölti be. A szakember öt éve dolgozik Zalakaros turizmusáért. Korábban elsősorban a városi rendezvények szervezésével foglalkozott, irodavezetőként a Tourinform Iroda operatív vezetése, valamint pályázatokban való közreműködés lesznek kiemelt feladatai.