Kovacsics Imre a gárdonyi TDM elnöke

Forrás: turizmus.com

 2017. június 29. 16:11

Június 26-án tartotta idei második közgyűlését a Gárdony Város és Térsége Turisztikai Egyesület. Az apropót az adta, hogy az elnökség eddigi 5 fős létszámát 7 főre emeljék, és új vezető tisztségviselőket válasszanak.

A korábbi elnök, Vértes Tibor, az Agárdi Pálinkafőzde képviseletében látta el tisztségét. Elnökségi tagként továbbra is segíti az Elnökség és az Egyesület munkáját. Lemondása miatt új elnök megválasztására volt szükség.

Az elnöki tisztre a közgyűlés Kovacsics Imrét, az Agárdi Gyógy- és Termálfürdő Zrt. vezérigazgatóját jelölte, aki jelölést el is fogadta. Az újonnan megválasztott elnök székfoglalójában kitért a TDM szervezetek nehéz helyzetére és köszönetét fejezte ki Gárdony Város Önkormányzatának a TDM szervezet számára nyújtott támogatásáért. Kovacsics Imre leszögezte, hogy a sikeres együttműködéshez elengedhetetlen a TDM tagszolgáltatók aktivitása, valamint a desztináción belüli hatékony információáramlás is. Ebben megkérdőjelezhetetlen a szervezet szerepe.

Az Egyesület alelnöki posztját mostantól ismét Tóth István, Gárdony Város polgármestere tölti be.

Az Elnökség új tagjaként Bognárné Kohl Erikát (Tulipános Porta – Dinnyés) választotta meg a Közgyűlés. Ő a magánszállásadókat képviselve, eddigi aktív munkáját folytathatja immár az Elnökség soraiban.

Kovacsics Imre, a Gárdony Város és Térsége Turisztikai Egyesület új elnöke

 

A 7 fős elnökség tagjai:

Elnök:

Kovacsics Imre – Agárdi Gyógy- és Termálfürdő

Elnökhelyettes:

Tóth István – Gárdony város polgármestere

Elnökségi tagok:

Vértes Tibor – Agárdi Pálinkafőzde

Dr. Erdei Péterné – Gárdony város alpolgármestere

Behán István – Vital Hotel Nautis superior****

Bálint György – Sport Beach & Camping, Bálint Borárium

Bognárné Kohl Erika – Tulipános Porta

 

Az egybegyűltek reményüket fejezték ki, hogy a hatékony kommunikáció és termékfejlesztésre tett erőfeszítések Gárdony városa és a Velencei-tó turizmusában érzékeltetni fogják kedvező hatásukat a jelenlegi nyári, valamint az előttünk álló szezonok során.