Kühtreiber Ádám az Infornál folytatja

Forrás: turizmus.com

 2018. február 14. 11:43

Kühtreiber Ádámot nevezték ki az Infor Ausztriai és Kelet-európai Hospitality Account Managerének. Stefan Bezold a DACH Executive Sales Director csapatát erősíti, bécsi székhellyel.

Kühtreiber több mint 10 évnyi szállodai Revenue Management tapasztalattal rendelkezik, melyet láncoknál és privát szállodáknál szerzett. Az Infor előtt 3 évig Director of Revenue Managementként ténykedett a bécsi InterContinentalban. Korábban az Austria Trend Hotels Head of Revenue Managementje volt.

A 31 éves szakember 2008-ban végzett a BGF-KVIFK német nyelvü szállodaipari képzésén. Egyebek között tagja volt a Continental Hotel Zara pre-opening csapatának is, majd a szálloda megnyitása után még 2 évig vezette a Revenue & Reservation csapatot.

Kühtreiber Ádám

Fotó: turizmus.com

“Hatékony Revenue Management nélkül nem lehet a szállodaiparban hosszútávon sikeresnek maradni. Az Infor Revenue Management szoftvere, az EzRMS képes ezt a know-howt biztosítani” - mondja Kühtreiber. “Az új pozíciómban a már meglévő és új partnereinket is szeretném abban támogatni, hogy nap mint nap a legtöbbet hozhassák ki a szállodájukból”.

Az EzRMS, az Infor Revenue Management rendszere és az HMS, az Infor Property Management rendszere segíti a szállodákat a meglévő folyamatok optimalizálásában. Az EzRMS többek között átfogó elörejelzésekkel, automatizált yieldinggel és masszív reportolási lehetőségekkel támogatja a napi revenue management feladatokat, az HMS pedig egy state-of-the-art Cloud PMS rendszer amely amellett, hogy sokkal gazdaságosabb elődjeinél, személyreszabhatóságának köszönhetően növeli a dolgozói-, és a vendégelégedettséget.

Az Infor 12 iparág részére kínál Cloud-megoldásokat, 16.500 munkatársa 170 országban van jelen és 90.000 elégedett ügyféllel rendelkezik.