Kurucz János viszi továbbra is a VISTA-t

Forrás: turizmus.com

 2017. november 10. 20:28

A tulajdonosi szerkezetben bekövetkezett változások nem érintik sem a VISTA, sem a BCD szakmai vezetését - válaszolta kérdésünkre a cégalapító Kurucz János.

Kurucz János továbbra is vezérigazgatóként jegyzi a VISTA-t és a BCD Travelt tulajdonló zrt-t, amelyben változatlanul résztulajdonos - válaszolta kérdésünkre az utazási szakember. Hozzátette, hogy a két cég értékesítési tevékenységéért továbbra is Józsa Jetta (Vista Utazási irodák) és Hirschler Erika (BCD - üzleti utaztatás) felel. Kurucz mindkét cég kizárólagos ügyvezetője.

A szakmában felröppent találgatásoknak az az oka, hogy a két alapító tulajdonos (Kurucz János és Pogány Ferenc) helyébe, az év elején a VISTA Zrt. lépett, azon belül pedig, a közelmúltban pénzügyi befektetők vették át Pogány Ferenc üzletrészét és társultak Kurucz Jánossal.

Fotó: VISTA

 

Kurucz János - a partnerek megnyugtatásán túl - nem kívánt jövendölésekbe bocsátkozni a tulajdonló zrt. jövőbeni, esetleges szerkezeti változásairól. Mint elmondta: jelentős fejlesztések, beruházások zajlanak online, marketing stratégia, és folyamatszabályozás területeken, és törekednek az ilyenkor szokásos, nehéz átmeneti, reform időszak lerövidítésére.