Leköszön a Radisson Blu Béke igazgatója

 2014. március 30. 20:24

Dömötör Miklós 2014. április 1-jével közös megegyezéssel munkaviszonya megszüntetését kezdeményezte.

A Kereskedelmi és Vendéglátóipari Főiskolán vendéglátó üzemgazdász diplomát szerző szakember 1971-ben kezdődő több évtizeden átívelő vidéki és budapesti vendéglátós múltja során (Hungaria étterem – Győr, Vaskakas étterem – Győr, Hilton Budapest, Hilton Hotel Wien, Margitsziget) felszolgálóként, bármixerként, éttermi üzletvezetőként, majd éttermi igazgatóként tevékenykedett.

1994-től a Margitszigeti Önálló Egység igazgató-helyettesévé nevezték ki.

Szállodaigazgatóként a Hotel Stadiont (ma Danubius Hotel Arena) vezette 2001 és 2004 között, mely során két évben is (2001 és 2003) a Danubius Zrt. „Év Igazgatójának" választották a szálloda gazdasági eredményeinek tükrében.

2004 szeptemberétől tanácsadói feladatok ellátásával bízták meg, mely során a Danubius Cégvezetését képviselte a Pöstyéni Szállodáknál általános vezérigazgató-helyettesi pozícióban. Visszatérve Magyarországra, 2007 áprilisától a Radisson Blu Béke Hotel szállodaigazgatója, és ezt a feladatkört látja el a hónap végi távozásáig.

Dömötör Miklós közel négy és fél évtizedet felölelő pályafutása során méltó szakmai elismertséget szerzett. A Danubius Hotels Group iránti lojalitása, a szakma iránti elhivatottsága, a nívós újdonságok felé nyitó fogékonysága, és nem utolsó sorban mindenkori munkatársai iránt érzett elkötelezettsége okán a szállodaipar és az idegenforgalom kiemelkedő személyiségévé vált. E kiemelkedő szakmai múlt a Danubius keretein belül 2014. április 1-jével lezárul.

Dömötör Miklós elérhetőségei: 06 30 932-8188, dmsucces@gmail.com

Felvételünkön Dömötör Miklós (jelmezben, a mikrofonnál) köszönti a vendégeket a Radisson Blu Béke 100. születésnapján, 2013 május 10-én. A háttérben Deák Imre Danubius vezérigazgató.