Lengyel Zsolt vette át az Avis Hungary irányítását

Forrás: turizmus.com

 2018. december 10. 09:10

Több mint másfél évtizedes, multinacionális vállalatoknál szerzett tapasztalattal rendelkezik Magyarország egyik vezető autókölcsönzőjének új ügyvezetője.

Az Avis Hungary (AUTO ReFAIRent Autókölcsönző és Szolgáltató Kft.) közelmúltban kinevezett ügyvezetőjének neve ismerősen cseng a magyarországi autókölcsönzőkben. Eddigi karrierje során ugyanis több autó márka magyarországi értékesítésében, illetve képviseletében szerzett tapasztalatokat.

A közgazdasági diplomával rendelkező szakember autós karrierjét a Kia Motors Hungary területi igazgatójaként kezdte, majd, több pozíciót is betöltve, a General Motors Central and Eastern Europe (később Opel Southeast Europe) kiemelt ügyfélkapcsolati igazgatójaként folytatta, végül, a Renault Hungária újautó értékesítési és hálózatfejlesztési igazgatói székéből ült át az autókölcsönzőkhöz

Lengyel Zsolt, megkeresésünkre úgy fogalmazott, hogy az Avis magyarországi ügyvezetőjeként, a nemzetközi franchise adta lehetőségekkel élve, a magas színvonalú szolgáltatáson alapuló üzleti modell megvalósítását tűzte ki célul.

Lengyel Zsolt elérhetőségei:  +36 29 550 455 / zsolt.lengyel@avis.hu