Lévay Ádám a Kempinski Hotel Corvinus Budapest új konyhafőnöke

Forrás: turizmus.com

 2022. november 23. 16:36

A Kempinski Hotel Corvinus Budapest a széles körű nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező Lévay Ádámot nevezte ki a a szálloda új executive chefjévé.

Lévay Ádám eddigi pályafutása során a világ több ikonikus szállodájában dolgozott, ahol elsajátította a szakma fortélyait, a csapatmunkát és a konyhai folyamatok professzionális menedzselését. Magas szintű technikai tudását és a nemzetközi trendek ismeretét hozta magával a Kempinski Corvinusba.

Lévay Ádám

Fotó: Kempinski Hotel Corvinus

Gyakornokként kezdte, commis chefként fejezte be munkáját az egykori budapesti Atrium Hyattban, majd nemzetközi tengerjáró hajókon folytatta szakmai útját.

2004-ben sous chefként csatlakozott a Four Seasons Hotel Gresham Palace Budapest csapatához, majd executive sous chef pozícióra váltott a Four Seasons Hotel Bakuban. 2013 és 2020 között különböző Four Seasons-szállodákban dolgozott executive chefként, köztük Sharm El Sheikhben, Baltimore-ban, Kuvaitban és Alexandriában.

2021-ben tért vissza Magyarországra az InterContinental Hotel Budapest executive chefjeként.

"Ádám tökéletesen átlátja és menedzseli a szállodai vendéglátás komplex folyamatait, a konyhai személyzet hatékony irányításától kezdve egészen a vendégélményig. Prioritásai harmonizálnak a Kempinski Hotel Corvinus Budapest törekvésével, hogy a szálloda magas minőségű gasztronómiai kezdeményezésekkel emelkedjék ki versenytársai közül" – írták az új konyhafőnököt bemutató közleményben.

"Szenvedélyesen tökéletesítem tudásomat az egészséges és friss alapanyagok felhasználásában, hogy azok kombinációja és kölcsönhatása a lehető legjobb eredményt hozza" – nyilatkozta kinevezése kapcsán Lévay Ádám.