Ljubinkovic Iván az új Franciaország-szakértő

Forrás: turizmus.com

 2018. július 24. 13:51

Az MTÜ Értékesítésért Felelős Igazgatóságának új csapattagjaként Ljubinkovic Iván országspecialista a francia piacért lesz felelős.

Az MTÜ új munkatársa tanulmányait a Paris Dauphine Egyetemen nemzetközi üzletfejlesztési és menedzsment szakon folytatta, illetve a Sorbonne-on dupla mesterképzésre járt történelem és angol szakon. Szakdolgozatát a „Francia borkereskedelem az Egyesült Államokban” témában írta. Az egyetem elvégzése után hat évig dolgozott Franciaországban nemzetközi ügyfélstratégiai szakemberként, valamint környezetbarát projektek irányítójaként.

Ljubinkovic Iván

 

2015-ben hazaköltözött Magyarországra, és a budapesti Francia Nagykövetségen dolgozott. Feladatai közé tartozott a B2B rendezvények teljes körű megszervezése, és a partnerekkel való kapcsolattartás, részletes szakmai piackutatások elkészítése. Piaci ismeretei okán részt vett regionális projektekben, illetve franciaországi nagy vásárokon Magyarország-bemutatót szervezett és prezentált, valamint üzletember-találkozókat szervezett. A Nagykövetségen készítette és szerkesztette azokat az üzleti riportokat, amelyek a francia cégek számára a magyar piac megértéséhez adtak támpontokat.

2017-ben az Ortograph Kft.-hez igazolt. Feladatai közé tartozott a francia, amerikai és angol piacokra szóló értékesítési, hálózatépítési valamint marketing tevékenység.

Anyanyelvi szinten beszél franciául és szerb-horvátul. Felsőfokon beszél angolul és magyarul, középfokon spanyolul.

A történelem és kultúra iránti rajongásának, valamint előző munkahelyén megszerzett ismereteinek köszönhető az Aquincumi Múzeum festőházának alaprajzfelmérése, és pontfelhő készítési projektvezetés, az abban való tevékeny részvétel.

Világzene- és jazzrajongó, fő szenvedélye a magyarországi borvidékekkel, gasztronómiai kínálattal, és történelmi emlékhelyekkel való ismerkedés.​

Kapcsolódó cikkek