Londonból igazolt corporate sales managert a HCB

Forrás: turizmus.com

 2021. június 20. 18:50

Szabó Anna június 21-tól erősíti a Magyarország és Budapest konferencia- és üzleti rendezvény ágazatáért felelős szakmai szervezet, a Magyar Kongresszusi Iroda Nonprofit Kft. értékesítési csapatát, mint corporate sales manager.

Szabó Anna több mint 10 éves sales tapasztalatával és tudásával járul hozzá a megújult Hungarian Convention Bureau értékesítési stratégiája szerinti nemzetközi proaktív értékesítési munkához, tovább erősítve a desztináció pozícióját a meetings industry globális piacán. A szakember corporate sales managerként az újraéledő vállalati piacon kitűzött célok elérését támogatja.

Szabó Anna

Fotó: HCB

A HCB új kollégája eddigi pályafutása során több neves londoni szállodában dolgozott konferencia- és rendezvényértékesítés területen, többek között a Garance City Hotel, Amba Hotel Charing Cross és Thistle City Barbican egységekben.

A turisztikai szakember legutóbbi munkahelyén, az InterContinental London – The O2 hotelben, már mint senior sales manager felelt a szálloda corporate/MICE és csoportos szegmenseiért. A nagy-britanniai tapasztatainak köszönhetően széles körű ismeretekkel és kapcsolatrendszerrel rendelkezik nemzetközi corporate ügyfelek és rendezvények terén.

A kongresszusi iroda speciális tevékenységének megfelelő értékesítési struktúrában e létszámbővüléssel történik meg a differenciálódás a két fő piacra fókuszálás érdekében.

Szabó Anna a nemzetközi vállalati ügyfelekért és rendezvényekért felelős, míg a kongresszusi iroda eddigi sales managerei a szövetségi piacon dolgoznak. Becsei Gabriella az egyik legfontosabb kulcságazathoz, az orvostudományhoz köthető kongresszusokkal foglalkozik, Szemán Gabriella pedig a többi a területtel: az agráriumtól kezdve, az élelmiszertudományon át, egészen a mesterséges intelligenciáig – közölte a HCB.

Szabó Anna elérhetőségei:
E-mail: anna.szabo@hcb.hu
Telefon: +36 20 851 5907