Lukács István az Aria Hotel Budapest élén

Forrás: turizmus.com

 2019. szeptember 05. 12:59

Kecskeméthy Zoltánt 2019 szeptemberétől Lukács István váltja a Library Hotel Collection csoporthoz tartozó Aria Hotel Budapest igazgatói pozíciójában.

Az új vezető korábban hat évig dolgozott a Four Seasons Hotels and Resorts munkatársaként, a budapesti butikhotel csapatát három éve erősíti. Lukács István szaktudásának, rátermettségének és az Aria Hotel Budapest tudatos tehetséggondozásának köszönhetően rövid idő leforgása alatt front office manager, majd rooms divisions manager pozícióból jutott el az igazgatói székig – írja a szálloda közleményében.

"Óriási megtiszteltetés számomra az Aria Hotel Budapest vezetése. De ez nem egyszemélyes kihívás, hisz egy szálloda a háttércsapattól tud igazán jól működni. Hiszek a csapatmunka erejében, és igazgatóként mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy a munkatársak folyamatosan fejlődhessenek saját területükön. Itt mindenki lehetőséget kap arra, hogy túlszárnyalhassa saját magát, hogy saját szívügyének érezze a szállodát, és kibontakoztathassa a tehetségét"  – mondta kinevezése kapcsán Lukács István, aki munkájához komoly támogatást kap a Library Hotel Collection New York-i vezetőitől.

Lukács István, az Aria Hotel Budapest új igazgatója

Fotó: Aria Hotel Budapest

Az Aria Hotel Budapest korábbi szállodaigazgatója, Kecskeméthy Zoltán egy projekt stádiumban lévő és üzemelő szállodákat tömörítő cégnél tölt be a jövőben divízióvezetői szerepet – tájékoztatott a szálloda.

Lukács István elérhetőségei: 
E-mail: istvan@ariahotelbudapest.com
Tel.: +36 1 445 4055