Lukács István a Hotel Clark Budapest új igazgatója

Forrás: turizmus.com

 2021. április 01. 08:33

Április 1-jétől Lukács Istvánt nevezték ki az Unione-csoporthoz tartozó Hotel Clark Budapest szállodaigazgatói pozíciójára.

Stelkovics Judit, az Unione csoport projektigazgatója adta át Lukács Istvánnak a stafétabotot a Clark Hotel vezetői székében.

Lukács István

Fotó: Tamás Pál / Szallodafotozas.hu

Lukács István korábban hat éven át dolgozott a Four Seasons Gresham Palace kötelékében, majd az Aria Hotel Budapestnél először front office manageri, majd később rooms divisions manageri szerepkörben bizonyította rátermettségét és szaktudását, kiérdemelve a szálloda igazgatói székét. Innen vezetett az út Budára, a Clark Hotel vezetői pozíciójába.

Lukács István kinevezése kapcsán elmondta, célja, hogy szakmai tudását és a pálya iránti szenvedélyét a szolgáltatási színvonal minél magasabb szintjére emelésének szentelje. Ehhez elengedhetetlen egy lelkes, együtt gondolkozó és motivált csapat kitartó munkája – tette hozzá. "Úgy vélem, minden adott ahhoz, hogy hosszú távon is Budapest top szállodái között tudjuk a Clark Hotelt" – fogalmazott.

A szálloda közleményében kiemeli, hogy a budapesti szállodák vendégértékelései alapján nemrégiben a Tripadvisoron első helyezést is elért Clark Hotel folyamatosan üzemel és nyitva tart üzleti úton lévő vendégei számára.

Lukács István elérhetősége: istvan.lukacs@hotelclarkbudapest.hu

Kapcsolódó cikkek

Változások a Hotel Clarkban

2019. december 02.