Magyar műsorvezetője lesz a lyoni Bocuse d'Or-nak

Forrás: turizmus.com

 2017. január 03. 11:35

Szakítva az évtizedes hagyományokkal, a jubileumi 30. Bocuse d'Or verseny első számú műsorvezetője nem egy francia, hanem a magyar Jókuti András lesz.

A jubileumi Bocuse d'Or-t 2017. január 24–25-én rendezik meg a franciaországi Lyonban, ahol a verseny történetében először nem francia, hanem magyar műsorvezetőt választottak.

Hivatalos ceremóniamesterként Jókuti András felel a verseny hangulatáért és szakszerű közvetítéséért nem csak a Bocuse d'Or két napján, de előtte a Cukrász Világbajnokság során is. Mindez már csak azért sem kis feladat, mert az eseményen a nemzetközi világsajtó közel 2000 akkreditált kollégával képviseli magát.

Jókuti András Mautner Zsófiával közösen vezette a Budapesten megrendezett Bocuse d'Or tavalyi európai döntőjét, ahol felkeltette a franciák figyelmét. Mint mondja, ebben vitathatatlan szerepe lehetett annak is, hogy a Magyar Bocuse d'Or Akadémia összefogásával szenzációsra sikerült a májusi budapesti esemény szervezése.

Mautner Zsófia és Jókuti András a Bocuse d'Or európai döntőjének műsorvezetőiként

Mautner Zsófia és Jókuti András a Bocuse d'Or európai döntőjének műsorvezetőiként

Fotó: Facebook/TMC Group

 

A kihívás óriási, francia közönség előtt, idegenben kell bebizonyítania, hogy a magyar gasztronómia műsorvezetésben és show-ban is tud újat mutatni a világnak, miközben a világdöntő konyhájában a Széll Tamás vezette magyar csapat készül bravúrra.

Új réteg...

Kapcsolódó cikkek