Magyar szakember a Tripadvisor szállodai üzletágában

Forrás: turizmus.com

 2023. március 01. 10:28

Február eleje óta Lázár Levente István felel a Tripadvisor szállodai ágazatának üzletfejlesztéséért a közép-kelet-európai régióban.

Lázár Levente István

Fotó: Tripadvisor

A magyar szakember két éve csatlakozott a világ egyik legnagyobb online turisztikai platformjának számító Tripadvisor barcelonai csapatához marketing & revenue consultant pozícióban. Mint lapunknak elmondta, munkája során a kezdetektől fogva fókuszban tartotta a magyar piacot, de emellett számos afrikai és skandináv ország szállodáival is együtt dolgozott.

A Covid-világjárvány utáni lendületes újraindulás tetten érhető volt a legnagyobb online utazási platformok nézettségi adatain is. 2022-ben a Tripadvisor felhasználói által megosztott vélemények száma elérte az egymilliárdos álomhatárt. Az elmúlt időszakban a közép-kelet-európai régió népszerűsége olyan mértékben emelkedett, hogy szükségessé vált egy, a területhez kapcsolódó új pozíció létrehozása.

"Célom a régió szállodáinak menedzsmentjével szoros együttműködésben a növekedési lehetőségek felkutatása a hosszú távú értékteremtés érdekében" – fogalmazott a regionális üzletfejlesztési menedzser.

Elérhetőségei:
E-mail: Listvanlazar@tripadvisor.com
Tel.: +34 67 992 0171