Magyar szakember a globális wellnessipar legbefolyásosabb szereplői között

Forrás: turizmus.com

 2020. december 17. 12:51

Az utazás/turizmus, szálloda- és élményipar egyedüli képviselőjeként a globális wellnessipar 4 legbefolyásosabb szereplője közé választották Puczkó Lászlót.

A díjat több fordulós kiválasztás során annak a négy személynek ítélték oda, akiknek közvetlen hatása van a wellness világára (Global Personality Influencing the Wellness Industry).

Puczkó László a Xellum tanácsadócég tulajdonosa, a Liget projekt turisztikai tanácsadója, illetve a Health Tourism Worldwide társalapító ügyvezetője.

Puczkó László

Fotó: Turizmus.com

A díjat, amely a Hall of Wellness díjrendszer része, a Spa Connectors kezdeményezte, és 20 nemzetközileg jegyzett zsűritag vitte végig a kandidálás és a kiválasztás folyamatát, amelynek 4 köre volt – tudta meg lapunk Puczkó Lászlótól.

Szakmai előmenetel, ajánlások, referenciák, szakmai interjú, munkásságot bemutató videó is mind-mind része volt a 4 körös kiválasztásnak.

Az utolsó körben volt lehetőség (közönség) szavazásra is, de azt nem árulták el, hogy kinek mennyi szavazata volt. A 4 döntősből a magyar szakember az egyetlen, aki nem (csak) spa specialista, hanem utazási/szállodaipari/élményipari területről érkezett.