Márics József a Tisia Hotel & Spa igazgatója

Forrás: turizmus.com

 2022. február 03. 12:19

Február elseje óta Márics József vezeti az év elején megnyílt négycsillag superior besorolású tiszaújvárosi Tisia Hotel & Spa-t.

A szakember mostanáig az Accent Hotels által üzemeltetett Kenese Bay Garden Resort & Conference szálloda igazgatója volt, amely, mint a szakembertől megtudtuk, a közelmúltban kezdődő felújítás miatt átmenetileg bezárt.

Márics József végigjárta a szakmai ranglétrát, pályafutását a patinás Hotel Palace Budapestben kezdte, ahol főpincéri pozícióig jutott, majd a Hotel Buda Pentában (a mostani Mercure Budapest Castle Hill elődje) a főpincéri pozíciótól indulva éttermi igazgatóhelyettes és bankett sales & event manager volt.

Márics József

Fotó: saját fotó

A pályafutása további szakaszában az Accor-Pannonia zászlóshajójának számitó 5 csillagos Hyatt Regency Budapestben (a mai Sofitel Budapest Chain Bridge) folytatta restaurant managerként. Ezt követően lehetőséget kapott a teljesen felújított, újrapozicionált Novotel Budapest Centrumban (Hotel Palace Budapest) csapatában, ahol F & B Managerként segítette a nyitás folyamatát és a sikeres üzemeltetést. Ezután az üzemeltetési igazgató/igazgató-helyettesi pozíciót töltötte be a Novotel Budapest Congressben, majd kinevezték a Mercure Budapest City Center igazgatójává.

Az Accor szállodaláncnál eltöltött több évtized után néhány évvel ezelőtt a Danubius Hotelshez került központi üzemeltetési igazgatónak, innen ment át legutóbbi munkahelyére, a Kenese Bay Garden Resort & Conference-hez.

Pályafutása során mindig fontos volt számára a szakma támogatása, ezért vállalt pluszfeladatokat a vendéglátás területén az MSZÉSZ és az Accor keretein belül is.

Márics Józseffel készült interjúnkat a Turizmus.com Magazin napokban megjelenő, 2022. január–februári számában olvashatják.

Kapcsolódó cikkek