Márics József az Accent Hotelsnél folytatja

Forrás: turizmus.com

 2020. október 06. 09:32

A szakember októbertől az Accent Hotels balatonkenesei szállodája, a Kenese Bay Garden Resort & Conference igazgatói pozícióját tölti be.

Az izgalmas változások korát éli a 2013 óta az Accent Hotels által üzemeltetett, 92 szobás, jelentős konferenciakapacitással rendelkező Balaton-parti hotel.

Márics József

Fotó: Accent Hotels

Korábban az egyik vezető telekommunikációs cég vállalati szállodájaként (Telekom Hotel) működött, majd az elmúlt évben új tulajdonos kezébe került, de még ezt megelőzően üzleti modellt váltott és az Accent irányítása alatt egész kapacitásával megnyitott a teljes wellness- és konferenciapiac felé.

A közeljövőben jelentős fejlesztési beruházás eredményeként 59 új szobával bővül a szálloda, és mindemellett a wellness, az étterem és a konyha is megújulnak, a meglévő szobák pedig belsőépítészeti átalakításon esnek át. A projekt tervezése és előkészítése folyamatos üzemelés mellett történik, az Accent Hotels pedig Márics Józsefet kérte fel, hogy tapasztalatával erősítse a szállodát – tájékoztatta szerkesztőségünket az üzemeltető cég.

Márics József pályája során különböző magyarországi szállodákban töltött be vezető pozíciót food & beverage, valamint üzemeltetési területen. Másfél éve a Mercure Budapest City Center szállodaigazgatói pozíciójából váltott a Danubius Hotels központi üzemeltetési igazgatói székébe, ahonnan most az Accent Hotels szállodacsoportjához igazol. Mindemellett pedig budapesti régióvezető-helyettesként segítette a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének munkáját is.

Az új igazgatót szállodaigazgató-helyettesként Szókán László segíti majd, aki az elmúlt években több Accent-szállodában is igazgatói szerepet töltött be. A két vezető jól ismeri egymást, hiszen korábban már több alkalommal is dolgoztak együtt Budapesten – tudatta az üzemeltető.

A Kenese Bay Garden Resort & Conference

Fotó: Accent Hotels

„Nagyon fontos időszak előtt áll a Kenese Bay Garden Resort & Conference, hiszen óriási fejlesztés indul a szállodában, aminek eredményeként kibővülve, megszépülve, megújulva, magasabb színvonalon válhat a balatonkenesi hotel a magyar wellness- és konferenciapiac megkerülhetetlen szereplőjévé. 2020 tavasza óta nagyot változott a világ. A professzionalizmus, a szakmai tapasztalat és a biztos üzemeltetési háttér garantálhatja egy szálloda eredményességét a vírus után átrendeződő turisztikai piacon. Örülök, hogy Márics József csatlakozik az Accent Hotels csapatához a balatonkenesei szállodánk igazgatójaként. Szaktudása és tapasztalata elengedhetetlen lesz ahhoz, hogy rövid távon a piac vezető szereplőjévé válhasson a Kenese Bay Garden Resort & Conference” – nyilatkozta az igazgatóváltással kapcsolatban Pusztai Erzsébet, az Accent Hotels központi üzemeltetési igazgatója.