Márkus Évával bővült a MaReSz titkársága

Forrás: turizmus.com

 2023. szeptember 11. 15:30

Szeptember 1-től egy titkársági munkatárssal és egy titkársági gyakornokkal bővült a Magyarországi Rendezvényszervezők és -Szolgáltatók Szövetsége (MaReSz) titkárságának csapata.
markus_eva

Márkus Éva

Fotó: Juhász Melinda

A MaReSZ augusztusban kinevezett új főtitkárának, Szűcs Balázsnak a közvetlen munkatársaként folytatja szakmai pályafutását Márkus Éva.

Az idegenforgalmi és szálloda szakos közgazdász, valamint társadalomtudományi és gazdasági szakfordító végzettségű szakembert sokan ismerhetik a turisztikai ágazatban. Évtizedes munkatapasztalatra tett szert a profitorientált és a nonprofit szektorban is, aminek köszönhetően széles rálátása van a turizmus vállalati és desztinációs szegmensének működésére is.

Hosszú ideig dolgozott a Magyar Turisztikai Ügynökség jogelődeinél sajtó- és marketingkommunikációs területen; közel egy évtizedig látta el a kommunikációs irodavezetői feladatokat. Nemzetközi tapasztalatait többek között a New York-i turisztikai képviseleten eltöltött évei alatt szerezte.

Az utóbbi két és fél évben az Állatorvostudományi Egyetem Állatvédelmi Jogi, Elemző és Módszertani Központjának titkárságvezetői feladatai mellett, az intézmény szakmai rendezvényeinek szervezéséért volt felelős és közreműködött annak sajtókommunikációs tevékenységében is.

Bese Panna

Fotó: MaReSz

Elérhetőségei:
Tel.:  +36 30 478 2605
E-mail: titkarsag@maresz.hu

Bese Panna utolsó egyetemi évét, a szakdolgozatírás mellett, gyakornokként tölti a MaReSz titkárságán. A Budapesti Metropolitan Egyetem turizmus-vendéglátás szakos hallgatója, rendezvénymenedzsment szakirányra specializálódik.

Elérhetősége:
E-mail: maresztitkarsag@gmail.com