Máté Gábor és Marinka-Tóth Katalin távozik a BFTK-tól

Forrás: turizmus.com

 2014. december 17. 23:57

A Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Nonprofit Kft. (BFTK) személyi változásokról tájékoztatja a szakmát.

Bán Teodórának, a BFTK ügyvezetőjének szerkesztőségünkhöz eljuttatott tájékoztatója szerint a cég fő tevékenységi köreinek szinkronizálása érdekében a cég átszervezéssel, hatékonyabban, dinamikusabban, a meglévő szinergiákat erősítve kívánja képviselni hazai és nemzetközi szinten Budapestet.

Az Mt Zrt. -vel szoros együttműködésben, a szakmai szolgáltatókkal folytatott párbeszédek érdekében létrehozott Budapesti Turisztikai Kerekasztal résztvevői révén érkező igények kezelése  érdekében folyamatos munkakapcsolatot tart fenn a szakmai szervezetek képviselőivel. A kultúra, a turisztika, a városmarketing, Budapest értékeinek pozicionálása, vendégforgalmának növelése, a vendégek kiszolgálása érdekében, a nemzetközi turisztikai vonzerő, a városbrand formálása érdekében a BFTK vezetése a témák között egymást erősítendő új koncepció kialakítását látta szükségesnek. A kitűzött célok, a feladatok pozicionálása érdekében a turisztikai divízió cégen belüli átszervezése vált szükségessé.

Az átszervezés következtében, munkájuk elismerése mellett távozik a BFTK turisztikai divíziójának  vezetője, Máté Gábor (közel két év után), valamint a Budapest kártya értékesítését kezelő  Marinka-Tóth Katalin. A BFTK Nonprofit Kft.-ben az átszervezés befejeztéig további személyi változások várhatók.

Szerkesztőségünk megkeresésére Máté Gábor elmondta, hogy a jövőben is a közlekedés és / vagy a turizmus területén, a versenyszférában kíván tevékenykedni. Mobil elérhetősége (30-6448991) változatlan.