Megújulás a The Aquincum Hotel Budapestben

Forrás: turizmus.com

 2017. április 10. 17:02

Az idei évben tervezett fejlesztéseknek köszönhetően a szálloda hamarosan új, kiváló alvásminőséget biztosító matracokkal, high-end technológiával rendelkező konferenciateremmel és új spa koncepcióval fogadja vendégeit.

Az óbudai szálloda szervezeti felépítése április elejétől is megváltozott, és egy régi – új csapattal törekszik a még hatékonyabb teljesítményre, az alábbiak szerint:

Dojcsák Lilla, Senior Leisure Sales Manager

A fiatal szakember 2013-ban végzett a Budapesti Gazdasági Főiskola turizmus-vendéglátás szakán. Gyakorlatát az Aquaworld Resort Budapest és a Mamaison Hotel Andrássy szállodákban szerezte, később a Golden Park Hotelben Group Coordinatorként dolgozott.

Az Aquincum Hotel Budapest értékesítési csapatát 2015 októbere óta erősíti, előbb Group Coordinator, majd Travel Trade Manager pozícióban. Tudását folyamatosan bővíti, angol és spanyol nyelveken beszél.

Elérhetősége: lilla.dojcsak@aquincumhotel.com.

 

Gazsó Adrienn, Front Office Manager

Adrienn 2012-ben végzett a Szolnoki Főiskolán; turizmus-vendéglátás szakon. 2011 és 2016 tavasza között recepciósként erősítette a szálloda Front Office csapatát, majd egy rövid – NH Budapest City Hotel – kitérő után újra csatlakozott a házhoz és 2017 április eleje óta tölti be a Front Office Manager pozíciót.

A fiatal szakember angolul és németül beszél.

Elérhetősége: adrienn.gazso@aquincumhotel.com

Kapcsolódó cikkek

Jöjjön ki Óbudára

2017. március 30.