Varju Viktor séf a Mellow Mood Hotelsnél folytatja

Forrás: turizmus.com

 2024. április 04. 15:10

A szakember áprilistól erősíti a budapesti cégcsoport csapatát, feladata a cégcsoport éttermi egységeinek erősítése, kreatív koncepciók kialakítása és a tudatos gazdálkodás fejlesztése.

Varju Viktor

Fotó: Mellow Mood Hotels

Varju Viktor „Vili” több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik a vendéglátásban, a Magyar Bocuse d’Or Akadémia tagja. Korábban olyan éttermekben bizonyított, mint a Bock Bisztró vagy a Vendéglő a KisBíróhoz, de a Négyházmajor online bisztró és delikát is az ő nevéhez fűződik.

A cégcsoport szervezeti struktúrájának tudatos fejlesztése már a korábbi években elkezdődött azzal a céllal, hogy egyes területekre fókuszált figyelmet tudjanak fordítani. Ilyen kulcsterületként határozták meg a vendéglátást, a felelős kollégák egy új, dedikált részlegként folytatják a munkát, hogy a meglévő és a jövőben nyitó F&B egységek sikeres működését biztosítsa. E terület élére érkezik a szakember Corporate Chef pozícióba.

Turbucz Ádám, a Mellow Mood Hotels általános igazgatója elmondta, hogy Varju Viktor olyan elismert szakember, aki garancia a minőségre, érkezésével a cég szeretne szintet lépni, legyen szó a már meglévő éttermi egységeikről vagy az új projektekről.

Elsődleges feladata, hogy olyan tudatos rendszert építsen fel, ahol lényegesen nagyobb hangsúlyt kapnak a kontrolling folyamatok, a pénzügyi rendszerbe illeszthető működés és az eredményesség mérhetősége.

Az egyik első projekt, amely Varju kezének lenyomatát fogja magán viselni, a heteken belül nyíló Belgrád rakparti Port de Budapest bár és étterem, ahol az étlap már a szakember iránymutatásával készül.

„A kreatív koncepciók kialakítása mindig is közel állt a szívemhez, de fontos, hogy olyat álmodjunk, amely tudatos gazdálkodással a valóságban is megállja majd a helyét. Az én feladatom ennek az egyensúlynak a megteremtése. Ez egy izgalmas kihívás a cégcsoporton belül, hiszen független éttermek és bárok, valamint szállodai egységek is megtalálhatók a portfólióban” – mondta Varju Viktor új pozíciója kapcsán.

Elérhetősége: v.varju@mellowmoodhotels.com