Mexikóból igazolt át a CPI Hotels Hungary új cluster revenue directora

Forrás: turizmus.com

 2020. november 30. 10:09

Mexikóból Budapestre, a TravelClicktől igazolt át a CPI Hotels Hungary új cluster revenue directora, Varga Tímea.

A szakember a Budapesti Gazdasági Egyetem Turizmus és Vendéglátás Szakán szerzett diplomát, mellette okleveles oktató lett, szintén a turizmus és vendéglátás területén. 2004-ben pedig a Pécsi Tudományegyetemen mesterdiplomázott marketing szakirányon.

Varga Tímea

Fotó: CPI Hotels

Varga Tímea karrierjét revenue managerként a Kempinski Hotel Budapestben kezdte, később pedig a Corinthia Hotel revenue directori pozícióját töltötte be.

2009-től az Egyesült Arab Emírségekben a Hilton Abu Dhabi 5 csillagos szállodájában, majd Mexikóban a Mahekal Beach Resort és Hotel Las Palapas 4 csillagos szállodákban töltött be revenue manageri pozíciót. 2015-től 2020. júniuság a TravelClick latin-amerikai diviziójának a mexikói resort szállodák startégiai account managereként dolgozott.

Ez év novemberétől felel a CPI Hotels Hungary által üzemeltetett Mamaison Hotel Andrássy és Mamaison Residence Izabella szállodák revenue management stratégiájáért, illetve a cégcsoport 2021-es és 2022-es nyitással tervezett új szállodáinak majdani piaci bevezetéséért.

Elérhetősége: t.varga@mamaison.com